"Bu iddiaları ispatlasınlar mesleğimi bırakırım"

Ünlü türkücü Ceylan, liposuction yaptırdığı, çenesini törpülettirdiği ve kalça ameliyatı olduğu iddialarına çok sert çıktı. Bugünlere estetikleriyle gelmediğini söyleyen Ceylan, "Bu iddiaları ispatlasınlar mesleğimi bırakırım" dedi.

Ünlü türkücü Ceylan, liposuction yaptırdığı, çenesini törpülettirdiği ve kalça ameliyatı olduğu iddialarına çok sert çıktı. Bugünlere estetikleriyle gelmediğini söyleyen Ceylan, 'Bu iddiaları ispatlasınlar mesleğimi bırakırım ' dedi. Sevilen türkücü hakkında çıkan, 'Biyonik kadın Ceylan ' başlıklı haberinin en çok çocuklarını üzdüğünü de ifade ederek, 'Bu başlık benim onurumu kırdı ' diye konuştu.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan ünlü türkücü Ceylan hakkında çıkan 'Biyonik Kadın Ceylan ' haberine ateş püskürdü.


Liposuction yaptırdığı, çenesini törpülettirdiği ve kalça ameliyatı olduğu iddialarına çok kızan Ceylan, 'Estetik olayına artık nokta koymak istiyorum. Çünkü gerçekten çok sıkıldım. Ben 9 yaşında sahneye çıktım, 29 yıldır sahnelerdeyim. Ben bugünlere estetikle gelmedim herhalde. Bu kadar hayran kitlesini estetikle kazanmadım, türkülerimle, filmlerimle kazandı ' ifadelerini kullandı.

'Her albüm çıkardığımda Ceylan estetik yaptırdı diye haberler çıkıyor ' diyen başarılı türkücü, 'Sanki ben bir stüdyoya bir doktora gidiyormuşum gibi bir imaj yarattılar. Benim yüzüm enteresan bir yüz. Ne zaman saçımı değiştisem, imajımı değiştirsem bende bir değişiklik oluyor ' dedi.

Botoks, dolgu yaptırdığını, göğüs ameliyatı ve burun ameliyatı olduğunu söyleyen Ceylan, 'Ki burnumdan neler çektim, kulak zarım patladı. Bir kere ameliyattan sonra düzeltmeye çalıştırlar, bunları hep kendim anlattım ' diye konuştu.

'KİLO ALMAK İÇİN NELER YAPMADIM Kİ '

'Bana liposuction olacak halimi gösterin mesleğimi bırakacağım ' diye çıkışan Ceylan, 'Kemiklerimimi aldırmışım yani. Ben 29 yaşıma kadar 39-40 kiloydum. 41 kilo olduğum zaman dünyalar benim oluyordu. İlaç tedavileriyle, doktorlarla, iğnelerle kilo aldım. Yaşım da ilerleyince biraz daha kilo aldım. Ben kilo aldığımda çocuklar gibi sevinip, deliler gibi alışverişler yaptığımı bilirim. Kilo alalı 10 yıl ya oldu ya olmadı. Benim defalarca liposuction yaptırmam komik ' şeklinde konuştu.

'EN BÜYÜK PİŞMANLIĞIM BURUN AMELİYATI OLMAK '

Kalça ameliyatı da hayatında olmadığını söyleyen ünlü türkücü, 'Elmacık kemiklerime dolgu yaptrdım ve çok pişmanım. O zaman çok zayıftım, kilo alınca suratım şişti. Çene törpüleme yaptırmadım. Dudak dolgusu var, göğüs ameliyatı oldu ama üç kez değil. Botoks yaptırıyorum. Burun estetiği 5 kere yaptırdım, sorunlar yaşadığım için. En büyük pişmanlığım burnuma estetik yaptırmam ' açıklamalarında bulundu.

'ONURUMU KIRDILAR '

'Biyonik kadın Ceylan ' başlığındaki haberini onurunu kırdığını belirten Ceylan, 'Bu habere en çok çocuklarım üzüldü ' dedi. Heberi yapan kişiyi aradığını ve kendisine 'sizin en yakınınız bunları söyledi' dendiğini de anlatan Ceylan, 'O benim yakınımda biri olamaz, belki eskiden yakınımdadır. Ben sanatıma bakıyorum, okuduğum türkülerime bakıyorum. Ben estetikle gelmedim ' diye konuştu. BEYAZ GAZETE