Arda Kural Son Filminde Zorlandı

''Bir Sonbahar Hikayesi '' Adlı sinema filminde oynayan Arda Kural son olarak rol aldığı filmde genç bir aile babasının dramını işliyor.Oynadığı bu filmde psikolojik sorunları olan eşinin sağlık sorunlarıyla ilgileniyor ve eşini çok seviyor ama mutsuzluğunu ve sorunlarını çözemiyor.

Film gereği yatak sahnesi de olan filmde Arda Kuralı hep dizi ve sinemalarda asker olarak izlemiştik ama bu filmdeki karekteri gereği yatak sahnelerinde başarılı oynayamadığı yönetmeni tarafından dile getirildi.

Sakaryanın Kocaali ilçesinin sahil kasabasında ve Kocaali devlet hastanesinde çekilen film izleyenler tarafından çok beğenildi.Yönetmenliğini Teyfik Polamın yaptığı, Hüseyin Ererezin kamera arkasında olduğu, koordinatörlüğünü Eyüp Baltacının, Işık şefliğinin Selçuk Yeltekinin yaptığı film şimdiden merakla izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor.

''Bir Sonbahar Hikayesi '' Adlı film çekimleri 10 günden beri Sakaryanın Kocaali İlçesinde Ekşioğlu otelde ve civar köylerde devam ediyor .Yönetmenin söylediğine göre beş altı gün daha çekim devam edecek.Gece gündüz aralıksız süren film çalışmaları yağmur yağmasından dolayı iki gün ara verildi.

Sinemalarda büyük gişe yapan Titanik filmi yeniden Türkiyede oynaması nedeniyle de Leonardo Di Caprio' ya benzerliğinden güç alan yapımcılar Arda Kurala verdikleri rol gereği bir aşk hikayesini canlandırıyor.Diğer oyuncular ise Deniz Yıldırım,Türkiyenin Yul Brayneri olan Coşkun Yeltekin,Evin Sevgili,Kadir Kök,Kanber Dalçık oynuyorlar.Sanat yönetmeni ise İsmet İlvür.

Arda Kural 12 Nisan 1980 tarihinde Yalovada Doğan oyuncu liseyi Yalovada meslek lisesinde okudu.Liseden sonra Kocaeli Üniversitesi Kimya Mühendisliğni bitirdikten sonra 2 yıl sinema eğitimi aldı ve ilk filmini 1999 da çekti.Oynadığı projeler ise ; Eyvah kızım büyüdü,Lise defteri,Çok özel tim,Banyo,Beyzanın kadınları,Emret komutanım,Doludizgin yıllar,Kubilay ve Ayaz adlı sinema projelerden bazılarıydı.