"Aşk İçin Kendimi Feda Ettim"

"Beynini seveceğim, kalbini seveceğim ve yatakta da sarılabileceğim bir insan tamamdır" diyen ünlü şarkıcı Metin Şentürk, aşk için kendini feda ettiğini söyledi.

STAR TV ekranlarında yayınlanan Melek Baykal'ın sunduğu Melek programına konuk olan ünlü şarkıcı Metin Şentürk smaimi açıklamalarda bulundu.

Metin Şentürk, cinsellik konusuna ilişkin 'Bir insanla tamamlanmaktır ' ifadesini kullanarak, 'Beyinde başlar, kalbe iner, bu da yatakta nihayete inerse tamamlanmış bir zevktir, ilişkidir. Öbür türlüsü zaten gündelik hayata döner. Dolayısıyla tarzım olmayan bir şey. Ama elbette ki beynini seveceğim, kalbini seveceğim ve yatakta da sarılabileceğim bir insan tamamdır ' şeklinde konuştu.

Şentürk, 'İsteklerime uygun birini bulamazsam yalnız yaşarım ' dedi.

Hiç aldatılmadığını söyleyen aşk için kendimi feda ettim, feda edilmesi gereken ne varsa etti bugünden sonra da edeceğim.

"YÜZÜK HALA PARMAĞINDA"

Eşi Fulya Şentürk ile boşanma nokttasında olan evi Metin Şentürk'ün evlilik yüzüğünü hala parmağında taşıdığı dikkatlerden kaçmadı.

Melek Baykal'ın, "Yüreğim tekrar sizin bir araya gelmenizden yana" sözleri üzerine Şentürk, "İnşallah" yanıtı vererek, "Biz her zaman güzel düşündük, güzel düşünmeye de devam edeceğiz. Hayatın içinde her şey vardır. Yeter ki dayanmasını bilelim" şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE