Sima Sarıkaya donma tehlikesi geçirdi

Ünlü şarkıcı Sime sarıkaya Son albümünde bulunan “Gitme Kal Erkeğim” adlı şarkıya kılip çekmek için gittiği Ağrı’ nın Doğubeyazıt ilçesinde az kalsın ölüyordu.

5 saat boyunca kara kışa meydan okuyan güzel sanatçı başından geçenleri Beyaz Gazete 'ye anlattı. Eksi 20 derecede kar üstünde zor saatler geçirdim diyen Sarıkaya,” sanatçı Ahmet Şafak arkadaşım orada Sarıkamış türküsüne orada bir klip çekmişti. Onu çok beğendiğim için bende aynı bölgede çekeyim istedim.

Geçen hafta menejerim Bahar hanım ve 20 kişilik bir çekim ekibi ile Doğubeyazıt ilçesine giderek çekimlere başladık. İlk gün gayet rahat çalıştık. 2. gün Köy muhtarının çekimlerinizi erken bitirin kar yağacak buralar gece pet tekin olmaz ikazı üzerine hiç durmadan çekimleri tamamlamak istedik. Bir ara ayaklarımı ve ellerimin tutmadığını hissettim. Önce aldırış etmedim. Ama 5 saat sonra baygınlık geçirmişim. Gözümü hastane de açtım. Bir gün boyuncu hastane de müşadiye altında kaldıktan sonra taburcu oldum. Çok zor şartlarda çalıştık, ve zor günler geçirdim. Çok şükür şimdi iyim.” Diye konuştu. Bu şarkıya Osmanlı ruhunu ve duruşunu yansıttığıma inanıyorum. Allah kısmet ederse pek yakında tüm sevenlerim o şarkıyla Türk kadınının çilesini ve yaşadıklarını bu şarkıda bulacak