Volkan Konak’tan Serdar Kemal’e ‘Düet’li Destek

Besteci ve bağlama sanatçısı Serdar Kemal yeni albümü ‘Duru’ Ada Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini aldı. Albümde Serdar Kemal’e, Volkan Konak, Erdal Erzincan ve Servet Sarak düetleriyle ses verdiler.

Aranjörlüğünü Ersin Bişgen 'in yaptığı ve usta müzisyenlerin eşlik ettiği yeni albümü 'Duru ' Türkü ve özgün müzik sevenlerin beğenisine sunuldu.

Volkan Konak-Serdar Kemal 'Dereler ' Düeti 'DURU 'DA!

Serdar Kemal, kızının adını verdiği 'Duru ' isimli albümünü üç yıl süren çalışmanın sonunda hazırlayıp yayınladı.

Serdar Kemal, bu albümde Orhan Veli Kanık, Sabahattin Ali ve Pir Sultan Abdal ustaların dizelerini de kendi besteleriyle albümüne taşıdı.

Ayrıca albümde sanatçı Orhan Aydın 'ın sesinden Nazım Hikmet şiiri 'Oy Canoy ' yer alıyor. Serdar Kemal 'in 'Duru ' adlı albümüne Volkan Konak, Erdal Erzincan ve Servet Sarak düetleriyle genç sanatçıya eşlik edip destek verdiler. Serdar Kemal, 'Serden Türküler ' isimli ilk albümüyle Anadolu kültürünün seçme türkülerini seslendirmişti.

Serdar Kemal 'in Sesiyle Sözüyle 'Duru '

Duru adlı albüme Volkan KONAK, Erdal ERZİNCAN, Servet SARAK düetleri ile, Orhan AYDIN 'ın seslendirdiği “Yine Sana Dair” ve “Sevgilim Yalan Söylersem” Nazım HİKMET şiirleriyle destek vermişlerdir.

Erzurum, Sivas, Ordu ve Gaziantep yörelerinden oluşan türkülerin yanı sıra Volkan Konak, Ersin Bişgen, Kerem Güney ve Ali Ekber Eren 'den alınan bestelerle birlikte albümde toplam 12 eser yer alıyor.