Muhabire Gerizekalı Denmesi Hoş Değil

Yeşim Salkım, Gülben Ergen'e barış çubuğu uzatırken Hülya Avşar'ı da eleştirdi.

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım dün Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. İş görüşmesi olduğunu söyleyen Yeşim Salkım yeni bir single çıkarmaya hazırlandığını söyledi. Salkım ''Yeni bir single çalışmam olacak onun için iş görüşmesindeydim. Tiyatro oyunu falan derken oldukça yoğunum'' diye konuştu.

YAŞ İLERLEDİKÇE FARKLI DÜŞÜNÜYORSUN!
Geçtiğimiz günlerde dargın olduğu Gülben Ergen'e barış çubuğu uzatarak Gülben Ergen'i öven Yeşim Salkım, şöyle konuştu; '' Kimseyle küs kalmak istemiyorum, yaş ilerledikçe daha farklı düşünüyorsun, olgunlaşmaya başlıyor insan o yüzden kimseyle dargın kalmak istemedim'' dedi. Muhabirin ''Gülben hanımdan söyledikleriniz için size geri dönüş yaptı mı'' sorusuna yanıt olarak Yeşim Salkım ''Hayır, yapmadı ama ben bunları bir geri dönüş beklemeden söyledim, içimden geldiği gibi konuştum, o yüzden bir sorun yok'' diye konuştu.

HERKES BARIŞSIN!
Son zamanlarda sanat camiasında küslerin barışmaları gündemde bomba etkisi yarattı. Demet Akalın ve Hande Yener barışmasıyla başlayan ve hemen her ünlünün küs olduğu diğer bir ünlüyle barışması herkesi şaşırttı. Yeşim Salkım eşi Hakan Eratik'le ayrılmanın eşiğine gelmiş ve Sonra barışmışlardı. Daha Sonra Salkım Gülben Ergen'e barış çubuğu uzattı. Muhabirin ''Bu yıl barışma yılı gibi, tüm küsler barışıyor, sizce Gülben Ergen ve Hülya Avşar'da barışır mı'' sorusuna ünlü şarkıcı ''Bilemiyorum ama olabilir'' dedi.

Muhabirin geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'a Gülben Ergen'i soran muhabire defalarca 'Gerizekalı' demesini hatırlatması üzerine ünlü şarkıcı Yeşim Salkım ''Arkadaşlar konu her ne olursa olsun kimsenin bir muhabire gerizekalı demesi hiç hoş değil sizleri seviyorum'' diyerek arabasına bindi ve gözlerden kayboldu.