Kurtuluş Son Durak Kadınları Güldürmeye Devam Ediyor

Başrollerini, Belçim Bilgin, Demet Akbağ, Asuman Dabak, Nihal Yalçın, Ayten Soykök ve Damla Sönmez’ın paylaştığı "Kurtuluş Son Durak" şimdi DVD olarak seyirciyle buluşuyor. Barış Pirhasan'ın her biri ayrı bir hikayeye sahip 6 kadını anlattığı senaryosunu oğlu Yusuf Pirhasan yönetti.

Bu hafta, Dvd olarak müzik marketlerde yerini alacak olan filmde birbirinden ünlü oyuncular rol alıyor. Belçim Bilgin, Demet Akbağ, Asuman Dabak, Nihal Yalçın, Ayten Soykök ve Damla Sönmez'e Yavuz Bingöl, Ahmet Mümtaz Taylan, Mete Horozoğlu, Tuncer Salman ve Hüseyin Soysalan gibi usta isimler eşlik ediyor.

İngilizce, Almanca, Fransızca ve Hollandaca altyazı seçenekleri, Türkçe, İngilizce menü alternatifi ile 100 dakikalık film İmaj ve Tiglon etiketiyle raflarda yerini alacak.

Kurtuluş Son Durak'taki 'Saadet Apartmanı 'nda 5 kadın yaşamaktadır: Hayatını yatalak babasına adamış Vartanuş( Demet Akbağ); mafya babası sevgilisinin metresliğinden eşi olmaya asla geçemeyeceğini anlayan Goncagül ( Nihal Yalçın); çocuklarına ilişmediği sürece günlük koca dayaklarına alışmış Gülnur (Ayten Soykök) ve annesinin yediği her tokadı kendi ruhuna da yiyen kızı Tülay ( Damla Sönmez); hayatı pembe görmeye çalışan kuafor Füsun (Asuman Dabak)! Kadınların hayatındaki en önemli heyecan yeni gelecek komşudur. Psikolog Eylem (Belçim Bilgin) eve taşınır ama mahalleye dahil olmaya hiç niyetli değildir!

Ancak hayat, bu kadınları önce biraraya getirir Sonra ortak bir maceranın içine sürükler! Kadınların hayatlarını birbir değiştiren bu macera, Kara komedi türündeki filmde eğlenceli anektodlar ile seyirciye aktarılıyor.

Demet Akbağ'ın canlandırdığı Vartanuş karakterinin söylediği Ermenice şarkılar, Nihal Yalçın'ın canlandırdığı Goncagül karakterinin film için yapılan pop parçaları filmin eğlenceli sahneleri Kadınların eğlenceli macerasının yanı sıra şarkılarıyla da konuşulan film, tüm bu eğlencesi ve yüreklere dokunan finali ile şimdi sinemaseverlerin arşivleri için DVD olarak hazır!