Gülşen ve Yıldız Tilbe bu albümde

Yakışıklı şarkıcı EMİR, yaklaşık 3 yıllık bir aranın ardından iddialı bir maxi single ile geri dönüyor. Ateşten Bi Rüzgar adını verdiği 3 şarkılık maxi single çalışmasında Emir; Yıldız Tilbe, Gülşen, Alper Narman, Onur Özdemir gibi isimlerle çalıştı.

Müzik direktörlüğünü Ozan Çolakoğlunun üstlendiği albümün çıkış şarkısı Sudan Sebep, sözlerini Yıldız Tilbenin yazdığı bestesini ise Gülşenin yaptığı sıcak, romantik ve umut dolu bir dans şarkısı. Emirin Herkes kendi hitini seçecek dediği albümün en eğlenceli parçası Makinenın sözleri Alper Narman ve Onur Özdemire, müziği ise Gavrilidis Vasilise ait. Harry Knın bestesi üzerine Yıldız Tilbenin şairlik yeteneğini konuşturduğu Veda Gecesi ile duygusal bir veda şarkısını seslendiren Emir, bu yazın en çok dinlenecek albümlerinden birine imza attığını belirtiyor.

Kaya Müzik etiketiyle çıkan Ateşten Bi Rüzgarın düzenlemelerini Ozan Çolakoğlu ve Atınç Tombak yaptı. Albüm fotoğrafları için Ergün Turunçun objektifine poz veren Emir, bugünlerde sevenleriyle yeniden buluşmanın heyecanını yaşıyor.