"Bir Ayağı Çukurda Olan İnsanlar Hala Ekranlarda..."

Modellikten şarkıcılağa geçiş yapan Nilay Dorsa, Türk Sanat Müziğinin üç dev ismi Bülent Ersoy, Adnan Şenses ve Muazzez Abacı için öyle laflar etti ki... Dorsa'nın sivri açıklamalarından Hülya Avşar da nasibini aldı.

Modellikten şarkıcılığa adım atan Nilay Dorsa, Türk Sanat Müziğinin üç dev ismi Bülent Ersoy, Adnan Şenses ve Muazzez Abacı için öyle laflar etti ki... Dorsa, Hülya Avşar için de çok sert ifadeler kullandı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan usta gazeteci Tayyar Işıksaçan 'ın sunduğu Beyaz Manşet programına konuk olan Nilay Dorsa, sanat dünyasının usta isimlerine ilişkin çok sert açıklamalar yaptı.

Nilay Dorsa, önceki gün konser öncesi aralarında yaşanan gerginlikle gündeme gelen iki usta sanatçı Bülent Ersoy ile Muazzez Abacı ve geçtiğimiz günlerde magazincilere ettiği hakaretlerle çok konuşulan Hülya Avşar'a canlı yayında ateş püskürdü.

'ARTIK KÖŞELERİNE ÇEKİLSİNLER '

'Dünyanın parasını kazandılar, dünyanın evlerini, arabalarını aldılar. Bunlar olmazsa ne Hülya Avşar konuşur ne Bülent Ersoy konuşulur ' diyen Dorsa, 'Yeter artık vakitlerini doldurdular, köşelerine çekilsinler. Kişisel olarak ekranda bu insanları görmek istemiyorum ' dedi.

'YENİ İSİMLERİN ÖNÜ AÇILSIN '

Hülya Avşar'ın şımarık hareketlerinin kendisini çok rahatsız ettiğini söyleyen Nilay Dorsa, 'Sürekli Hülya Avaşar, sürekli Bülent Ersoy... Ben yenilerin de önünün açılmasını istiyorum. Biraz da bize destek ' ifadelerini kullandı.

'BİR AYAĞI ÇUKURDA OLAN İNSANLAR... '

'Daha neyin peşindeler ben anlamıyorum? Bize ne zaman sıra gelecek yahu? ' diyerek sitem eden Dorsa, 'Hala Bülent Ersoy'lar, hala Muazzez Abacı'lar hala Adnan Şenses'ler... Tövbe yarabbim, bir ayağı çukurda olan insanlar hala ekranlarda gözükmeye çalışıyorlar. Yakışmıyorlar da... Ben sıkılıyorum, daralıyorum artık bu insanları ekranda görmekten ' şeklinde konuştu.

'BEN SHOW GİRL'ÜM '

Nilay Dorsa, müzik dünyasında aranjör- sanatçı aşklarıyla albümler yapıldığını da iddia ederek, 'Ben şarkıcı değil show girl'üm. Ben neden Türkiye'nin Lady Gaga'sı olmayayım ' dedi.

Dorsa, 'Bir Mustafa Sandal'ın, bir Demet Akalın'ın, bir Petek Dinçöz'ün çok mu devasa sesi var ' eleştirilerinde de bulundu. BEYAZ GAZETE