"Ağaç rolü olsun onu da oynarım"

Eski manken Engin Koç, konuk olduğu Beyazın Sultanı programında isyan etti. Dizi ve filmlerde hep aynı kişileirn oynadığını söyleyen Koç, "Ben dizi ve filmlerde rol almak istiyorum. Ben başrol oynamak da istemiyorum. Ağaç rolü olsun onu da oynarım" dedi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyazın Sultanı programının bugünkü konukları eski manken Engin Koç ve şarkıcı Murat Göğebakan'dı. Koç, Seda Sayan'a içini dökerek canlı yayında dizi-dilm yapımcılarına isyan etti.

Sayan'ın, 'Engin çok yakışıklısın. Neden dizilerde oynamıyorsun? ' sorusu üzerine Koç, 'Ben de onu soruyorum, neden oynamıyorum? ' dedi.

Engin Koç'un fiziğinin çok iyi olduğunu söyleyen Seda Sayan'a Koç, 'Televizyon sahiplerine, yapımcılara soruyorum; niçin oynamıyorum, bir şey mi var? Gökten zembille mi indiriyor şimdi oynayanları ' diye konuştu.

'HEP AYNI YÜZLER VAR '

Dizilerde hep aynı yüzlerin olduğunu söyleyen Seda Sayan, 'Engin'İ al her rolde oynat. Hep aynı yüzler var. Bu insanlarr niye kullanmıyorsunuz? ' diyerek yapımcılara seslendi.

Şimdiki oyuncuları çok beğendiğini söyleyen Engin Koç, 'Kadınları da erkekleri de beğeniyorum, hepsi oynasınlar, hepsinin de hakkı. Ama bizde oynayalım. Halk da bunu bekliyor. Biz elden ayaktan düşen insanlar değiliz ki... Her gün ben sabah saat 06.00 'da sporumu yapıyorum, sağlıklı besleniyorum, içki, sigara içmiyorum, evliyim, çocuk bekliyorum. Daha ne yapayım ' şeklinde konuştu.

Dizi ve filmlerde rol almak istediğini ifade eden Koç, 'Benim komedi yönüm çok fazla. Ben komedi oynamayı seviyorum, karakter oynamayı da seviyorum. Benim o kadar çok yönüm var ki… Bu bir ekip işi, beni alıp bir sürü şeye sokabilirler ' dedi.

Başrol oynama gibi bir derdinin de olmadığını belirten Engin Koç, 'Bütün başrolleri arkadaşlar oynasınlar. Ben bir ağaç rolü olsun onu da oynarım, ne olacak yani. Ben başrol oynamak istemiyorum, manavı oynamak istiyorum ' diye konuştu. BEYAZ GAZETE