Büyük Aile Yemeği

Ünlü komedyen Cem Yılmaz önceki akşam Arnavutköy'de bulunan bir balıkçıda aile yemeğinde akrabalarıyla bir araya geldi.

Ahu Yağtu ile geçtiğimiz günlerde dünya evine giren ünlü komedyen Cem Yılmaz önceki akşam anne-babası kız kardeşi eniştesi, yeğenleri kayınpederi, kayınvalidesi ile birlikte Arnavutköy'de bulunan bir balıkçıda aile yemeğinde bir araya geldi.

Yılmaz'ı bu özel gününde yakın arkadaşı Ozan Güven yalnız bırakmadı. Hayli neşeli olduğu gözlenen Yılmaz sık sık Ozan Güven ile birlikte dışarı çıkarak sigara içti. Ozan Güven yemeğe oğlu Ali'yle birlikte katılırken gecenin ilerleyen saatlerine doğru küçük oğlunun uykusu gelince mekandan ayrıldı.

Yaklaşık iki saat kaldığı mekandan ailesiyle birlikte ayrılan Yılmaz, kayınvalidesi ve kayınpederiyle vedalaştıktan sonra anne ve babasını yanına alarak aracının yolunu tuttu. Kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakan ünlü komedyen basın mensupları nedeniyle yürümekte zorlanan annesine ve eşine yardımcı olup araca bindirdi.

Aile yemeğine eşi ve çocuklarıyla birlikte katılan bir başka isim ise Tolga Çevik oldu. Kameraların Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu çiftine yoğunlaşmasını fırsat bilen Çevik, eşi ve çocuklarını alarak apar topar yeni yaptırdığı minibüsüne bindi. Çevik özel olarak tasarlattığı siyah camlı minibüsünün plakasının soyadının baş harflerden oluştuğu ise gözlerden kaçmadı.