Zeynep Dizdar Paylaşılamayan Kadın Oldu

Zeynep Dizdar, Erol Köse'nin engelleri karşısında ne yapacağını şaşırmış durumda. Erol Köse ile yollarını ayıran Zeynep Dizdar paylaşılamayan kadın oldu. Yeni single’ını yeni şirketi Kaya Müzik’ten çıkaran Dizdar, Köse’nin engelleri karşısında ne yapacağını şaşırmış durumda..

Kısa bir süre önce Erol Köse Production ile olan sözleşmesini fesheden Zeynep Dizdar, yeni single çalışması için Kaya Müzik ile anlaşmıştı. Dizdar 'ın iki şarkıdan oluşan “2012” ismini verdiği single çalışmasını tamamlamasına rağmen Köse 'nin engelleri üzerine albüm bir türlü müzik marketlerdeki yerini alamadı.

“Venüs” isimli şarkısına klip de çeken Zeynep Dizdar 'ın videosunun televizyon kanallarında yayınlanması da yine Köse tarafından engellendi. Kaya Müzik yetkilileri, Dizdar 'ın Erol Köse Production ile olan sözleşmesinin bittiğini ve yeni bir sözleşme imzaladıklarını belirtti.

Olan biten karşısında ne yapacağını bilemeyen Zeynep Dizdar promosyon sürecine başlayamıyor. Sanatçının hayranları ise şarkıları sadece sosyal medya üzerinden dinlemekle yetiniyor.