Binnur Kalkavan, Boyun Fıtıgı Oldu

5 Yıl önce geçirdiği trafik kazasında boynu zedelenen Billur Kalkavan, tedavi gördüğü hastene Beyaz Gazete'yeönemli açıklamalarda bulundu.

5 yıl önceki kazayı önemsemediğini ve tedavi olmadığını belirten Kalkavan,'O zaman hastaneye gitseydim bugün boyun fıtığı olmazdım. Çok pişmanım, Bu tedavi merkezini Bursa'dan arayarak buldum. Şimdi Beş seanstır geliyorum çok iyi geldi.

Tedavimi sonuna kadar yaptırıp, Boyun amaliyatı olmadan buradan çıkmak istiyorum. Benim başıma gelenler herkese ders olsun.Başınıza bir küçük kazada gelse hemen doktora gidin ve tedavinizi yaptırın. Aksi taktirde başınnıza olmadık sıkıntılar açabilir'diye konuştu.

Kadın Sorunlarına Karşı 'Her Ses Bir Nefes'

'Her Ses Bir Nefes'projesi kapsamında olduğunu ve kadınların hakları için elinden geleni yapacağını belirten Kalkavan,''Her Ses Bir Nefes'projesi kapsamında düzenlenecek olan fotoğraf sergisi, 'Türkiye'de kadınların yaşadığı sorunlara dikkat çekmek ve kamuoyunu bilinçlendirmek'amacıyla 58 ünlü kadını bir araya getirdi.

'Her Ses Bir Nefes'projesi kapsamında düzenlenecek olan fotoğraf sergisi, içinde olmak bana ayrı bir mutluluk veriyor. Hala özel bir televizyon kanalında sağlık programı yapmaktayım. Halka hizmet Hakka hizmlet felsefesi içinde yaşamak insanları bilinçlendirmekten son derece mutluyum'dedi

KADİR İNANIR YÜREĞİMİZE SU SERPTİ
Kadir İnanır la ilgili çıkan ilk haberlerin kendisini ve ailesini çok üzdüğünü belirten Kalkavan,'Kadir bey ülkemizin yetiştirdiği en iyi sanatçılardan birisi, Ona çok üzülmüştüm. Çok şükür iyi olduğunu öğrendim ve yüreğim ferahladı. Allah şifasını versin'dedi.