Behzat Uygur: Babam Felç Yüzünden Konuşamıyor

Önceki gün Yasemin Bozkurt’un programına konuk olan Behzat Uygur babası usta tiyatrocu Nejat Uygur’un sağlığıyla ilgili sorusuna biraz hüzünlenerek cevaplandıran Behzat Uygur, Nejat Uygur’un geçirdiği felçten sonra yatağa bağlı olduğunu, zaman zaman kendilerini tanısa da konuşamadığını söyledi. Babasıyla karşılıklı oynadığı günleri anarken, gözleri yaşaran Behzat Uygur, babasının hasta yatağında bile tiyatroyu düşündüğünü anlattı.

BABAMA SÖYLEYEMEDİĞİM TÜM DUYGULARIMI HASTA YATAĞINDA SÖYLEDİM..
Behzat Uygur, Yasemin Bozkurt 'un “babana söyleyemediklerin var mı ? sorusunu, babasına sağlıklıyken söyleyemediği tüm duygularını hasta yatağında söylediğini anlatan Behzat Uygur, “babama hiç bu kadar çok sarılmamıştım. Keşke sağlıklıyken bunları söyleseydim, sarılsaydım öpseydim seni seviyorum deseydim dediğim de oldu” diyerek cevapladı.

BABAM NEJAT UYGUR ÇOK OTORİTERDİ…

Uzun yıllar bütün ailenin birlikte tiyatro yaptığını anlatan Behzat Uygur Nejat Uygur 'un tiyatro sahnesinde çok otoriter bir baba olduğunu, küçük kardeş olduğu için Süheyl 'in daha çok fırça yediğini de gülümseyerek paylaştı.

BEHZAT UYGUR 'UN TİYATRO DA 40.YILI…
Çocuk yaşlardan itibaren babası ve diğer aile üyeleriyle aynı sahneyi paylaşarak tiyatro dünyasına adım atan Behzat Uygur 'a “Bir Demet Yasemin” ekibinin de bir sürprizi vardı. Programda, Behzat Uygur 'un tiyatrodaki 40.yılı için nazar boncuklu bir pasta kesildi.