Herkes Benim Bağımlım Olacak

Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Manşet'e katılan uzaylı sanatçı Topaloğlu, yaptığı açıklamalarla ortalığı yine kırdı geçirdi.

Program sonrası Beyaz Gazete 'yi ziyaret eden Topaloğlu, Ben Survivor 'ın en merak edilen yarışmacısıyım. 'Issız adaya düşseniz yanınıza alacağınız üç şey 'sorusuna 'Paçalı bir don birde zurna alırdım. Ancak ben esas orada tüm yarışmacılara ağabey ve öğretici olacağım. Hatta Türk halkı bu yarışmaya kilitlenecek ve beni daha çok sevecek” dedi.

Acun Ilıcalı arayıp ne dedi?

İlginç bir teklif aldığını dile getiren Topaloğlu, 'Tesadüfe bak, onunla da bu restoranda buluştuk. Acun kıramayacağım bir insan. Toplum beni orada görmek istedi. Twitter 'da falan insanlar yazmış, bunu da anlamış değilim. Seda Sayan 'ın programına katılmıştım, “Orada görmek istediğim tek insan sensin” dedi. Ama bayağı bir düşündüm tabii. Nihat Doğan'ı çok severim o içinde kavgaları olan bir kardeşim. Bir yaşadığımız dünya var, bir de herkesin kendi dünyası. Bilemeyiz ki neler olacak, ben de bilmiyorum. Bence bu Survivor bu zamana kadar yapılan en zoru olacak” diye konuştu.

BEYAZ GAZETE ÇOK GÜZEL

Türk medyasına lokomotif hizmeti veren Beyaz Gazete'yi çok beğendiğini dile getiren Topaloğlu. 'Allahım yolunuzu açık etsin gerçekten gazeteyi çok beğendim. Siz çok önemli bir görevi icra ediyorsunuz. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Gerek benimle gerekse sanat dünyasıyla ilgili en doğru en ilkeli haberi veriyorsunuz 'dedi.

Beyaz Manşet 100. PROGRAMINI CANLI YAYINDA KUTLADI

Usta gazeteci Tayyar Işıksaçan'ın hazırlayıp sunduğu Beyaz Manşet, 100. programını yaptı. Program konuklarıyla birlikte 100. programın pastasını kesen Işıksaçan, Nice 100 lere hep birlikte girelim. Allah bize bu imkanları sunan sayın patronumuzdan razı olsun. 'dedi

İşte Mustafa Topaloğlu ile yaptığımız o ropörtaj:

Peki en çok neden korkuyorsunuz?

Yanlış anlaşılmaktan... Sonra açlık. Sivrisinekten korkarım; o hayvanlar pek akıllı değil, zaten akıllı olsa beni ısırmaz değil mi?

Karanlıktan da korkarmışsınız...

Kim söyledi? “Görevim aydınlatma olduğu için pek sevmem. Aslında korkuyorum. Ömrüm karanlıkları aydınlatmakla geçti” diyelim.

Adada balık tutmak bir dert, var mı yeteneğiniz?
Balık tutmayı da yüzmeyi de bilmem. Aslında çok iyi bir yüzücüydüm ama küçükken boğulma tehlikesi geçirdim ve atlatamıyorum. Ama balık benim elime gelecek adada göreceksiniz ben balık tutmayacağım.

'ACUN 'A, BENİ GÖNDERME İŞİNDEN MUAF TUT DEDİM '

En yaşlı sizsiniz, zorlar mı sizi bu durum? Zeynep Tunuslu iki günde pes etmişti hatırlarsanız.
Yaş problem değil, kondisyonum iyidir ama mizacıma ters gelen hiçbir şeyi yapmam. Kazanmak için değil merakımdan gidiyorum.

En iyi kiminle anlaşırsınız, kiminle kavga edersiniz?
Alp 'i çok severim. İyi arkadaşız, birlikte 2 filmde oynadık. Nez 'i de severim. Sibel Tüzün 'le de filmde oynamıştım, iyi insandır. Doğuş 'u pek tanımıyorum. Orada kiminle ne yaşayacağım bilmem.

Eşiniz, Alp Kırşan 'a emanet etmiş sizi öyle mi?
Alp benim küçük versiyonum, iyi bir uzaylı. Bazen yarışmacı, bazen antrenör, bazen hâkim, bazen savcı, bazen fikir üreten ağabey olacağım. Sevgi taşıyan kardeşlerimi elemek zor olacak ama. Acun 'dan rica edeceğim, gönderme işinden beni muaf tutsun. Yapamam. Sen şimdi orayı sevmişsen sana “Git” diyemem. İmkânı yok! Bunlar kendi aralarında göndersinler.

Çapkın biri olarak biliniyorsunuz ve adada dört güzel kadın var. Neler olacak dersiniz?
Hiç çapkın değilim, bir şey olmayacak. İnsanların kafasına böyle bir yazılım verdiler ama tam tersiyim.

Uzaylılardan yardım isteyecek misiniz?
Gelirler, yalnız bırakmazlar. Balık atarlar mesela. Yaratıcı güce inanıyorum.

Gerçekten inanıyor musunuz buna, yoksa espri mi yapıyorsunuz?
Hiç yalnız bırakmadılar ki. Siz de görüyorsunuz onları.

Ben hiç görmedim!
Şimdi görüyorsun işte birini. Cinleri, şeytanları başka bir varlık sanıyorsunuz, ne geliyorsa başımıza bundan geliyor. Falcılar falan da hikâye. Rahatsız insanların zayıflığını kullanıyorlar. Muska yazayım, olsun! Yok öyle şey.

O zaman kadere de inanmıyorsunuz.
Kader yok yazılım var. Her şeyi isteyemezsin. Sen ona layık mısın bakalım? Bunu bilirsen boşuna üzülmezsin. Ama altıncı hissim zaman zaman kuvvetlidir. Işık karanlıkta yandığında anlaşılır ama aydınlıkta da fark etsek daha iyi olmaz mı? Benim ülkemin de sorunu bu. Birbirimizi göremiyoruz. Bizi aydınlatanlara saldırıyoruz ne acı.

1986 'da ne gördünüz de uzaylıyım dediniz?
Ben aslında hepimizin uzaylı olduğunu anlatmaya çalıştım ama kimse anlamadı. Hepimiz uzay boşluğundayız. Onlar da bize bir ad takmıştır. İlk ben söylediğim için lakabım uzaylı kaldı. Basın geyik muhabbetiyle gelince ben de karacayla cevap verdim. Benim hangi dalgalardan geçtiğimi bilmez onlar. Dalgama kapılırlar ancak. Ama uzaylıları görebiliyoruz

'Beş gün uyumadan durabilirim '
Karadeniz agresifliği varmış sizde, birden parlarmışsınız.
Sevdiklerime yaparım arada. Ama içinde her zaman beyazlık vardır. Yaşadıklarımı anlatsam dünyanın en sabırlı adamı ödülü verirsin.

Mesela?
Allah korkusu olmayan adama paranı teslim etme. 50 milyon dolar kaybettim ben Prestij Müzik işinde. Rahmetli kardeşim hatasını anlayınca stres yaptı. O iyi bir insandı etrafındakiler kötüydü. Ders aldım bu işten. Ama hayallerimi hiçbir şey yıkamadı.

Kim delikanlıdır sizin piyasada?
İzzet Altınmeşe ve Kamil Sönmez. İkisine de yıldızlı 10.

Yumruk atan Pascal örneği yaşanmaz yani adada?
Bağırırım çağırırım, kedi gibi tırmalama durumu olabilir ama insana vurulmaz.

Bazen 3 gün uyumazmışsınız.
Bazen 5 gün uyumam. Her yerde olmam lazım, uyursam birbirine girer. Ama 5. gün düşecek gibi olurum.

Adada yalnız kaldığınızda düşünme fırsatınız olacak, pişmanlıklar falan... Mesela Bülent Ersoy için “Çok iyi yerlere gelirdi ama önünü kestiler” dediğinize pişman olur musunuz?
Hiçbir şey için pişmanlık duymuyorum. O espriydi anlayamadılar ki!

'Akreple iletişime geçtim, sokmadan gitti '
Nasıl bir çocuktunuz?
Çok iyiliksever bir çocuktum. Söylenmeden yapardım her şeyi. İki tane ablam var bilirler. Hayvanlarla aram iyiydi. Çocukken Sakarya Karasu 'da ormanlarda kalırdık. Her türlü hayvanla birlikte uyurduk geceleri; domuz, ayı, çakal, kurt... Akrep gelmişti bir keresinde ayağımın ucuna. “Durun vurmayın” dedim, hayvanla iletişime geçtim, geri geri gitti. Adada hayvan öldürürlerse bakamam vallahi.

'Adada beste yaparım '
“Gerizekalı Sevgilim” diye bir şarkınız var ya, nasıl bir ruh haliyle yazdınız onu?
Anlaşılamamazlığın tepkisi. Kendimi düşünerek yazmadım ama.

Adada çıkar mı böyle ilginç şarkılar?
Müzik aletlerimi götürmeme izin verirlerse yaparım. Piyano olmaz da bağlama, kaval falan götürebilirim.

Başka neler çalabiliyorsunuz?
Açken yumurta çalabilirim.

Ben de bu geyik muhabbetinin üzerine ıssız adaya düşseniz yanınıza alacağınız üç şeyi sorarım!
Bıçak ve kibrit...