Seda Üren'in Nevruz Heyecanı

Bakü'de bulunan Seda Üren Dünyaca ünlü estetik cerrahı Doç.Dr.Hayati Akbaş'ın davetlisi olarak Bakü FBM Tıp Merkezi’nin tanıtımında reklam yüzü olarak yer aldı.

Azerbaycan 'ın en önemli bayramı NEVRUZ (Hoş Geldin Bahar) şenliklerinde Bakü'de bulunan Seda Üren “Buradaki Nevruz Bayramına Bayıldım çünkü tüm insanlar birbirlerine çiçek veriyor,tüm restaurant, cafe ve mağazalar tezgahlarını çiçeklerle süslüyor,bir hafta boyunca Nevruz bayramı adı altında eğlenceler,konserler düzenleniyor” dedi..

Azerbaycan'ın en ünlü televizyonlarından Lider TV'de Doç.Dr.Hayati Akbaş ile konuk oldu programda söylediği şarkılarla Azerbaycanlıları adeta mest etti…

Seda Üren; Azerbaycan'ın ünlü sanatçılarının da katıldığı yarışma programına da konuk oldu. Beceri ve cesaret isteyen yarışma programında 5 kutunun içinde ne olduğunu eli ile bulması istenen Seda Üren çığlıkları ile stüdyoyu kahkahaya boğdu…

Hazar TV'de bir sürpriz yaparak Azerbaycan milli kıyafeti giyen Seda Üren; Azeri dansı yaptı, Azeri şarkılar söyledi ve program sunucusu Aysel'i şaşırttı.

Programlar sonrası Seda üren kısa röportajlar verdi