Kenan Doğulu Görücüye Çıktı

‘Fatmagül'ün Suçu Ne?’, ‘Son’, ‘Al Yazmalım’ ve ‘Kuzey Güney’ gibi çok izlenen dizilerin yapım şirketi Ay Yapım, önceki akşam bünyesindeki oyunculara Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeki Wanna’da bir parti verdi. Partiye Beren Saat, Kenan Doğulu ile katıldı. Böylece Doğulu, kız tarafına görücüye çıkmış oldu

Partiye Berrak Tüzünataç, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinççi, Kıvanç Tatlıtuğ, Erkan Can, Halil Ergün, Barış Falay, Bade İşçil gibi birbirinden ünlü isimlerin katıldığı partinin ev sahipliğini Ay Yapım 'ın sahibi Kerem Çatay yaptı. Saatler 19.00 'u gösterirken start alan parti, sabaha karşı 03.00 sularında son buldu.

Ünlü yapımcı Kerem Çatay 'ın ev sahipliğini yaptığı partide birbirinden ünlü oyuncular, geç saatlere kadar dans edip partinin tadını çıkardı

'MUTLUYUZ '


Gecenin flaş çifti Kenan Doğulu ve Beren Saat, partiye el ele geldi. Beren Saat gece boyunca içki kadehini elinden düşürmezken çift, kendilerine yöneltilen tüm sorulara “Her şey çok güzel, çok mutluyuz, herhangi bir sorun yok” demekle yetindi. Mutlulukları gözlerinden okunan çift, gece boyunca etrafa gülücükler saçtı.

Kıvanç Tatlıtuğ, çıkışta gazetecileri görünce sorulardan kaçmak için telefonuna sarıldı. Tatlıtuğ 'un parmağındaki tasarım yüzük dikkat çekti.