Avşar kızı Magazincilere Hakaretler yağdırdı

Hülya Avşar, kendisine Gülben Ergen'in 'Şah damarım mısın?' mesajını soran TV muhabirine kameralar önünde hakaretler yağdırdı.

Hülya Avşar, kendisine Gülben Ergen'in 'Şah damarım mısın?' mesajını soran TV muhabirine tepki gösterdi.

Hülya Avşar, akrabalarıyla Tarabya 'daki Kıyı Restaurant 'da yemek yedi. Çıkışta keyfi yerinde olan Avşar, gazetecilerle sohbet etti. Bir TV muhabiri Avşar 'a, tam arabasına yöneldiği sırada Gülben Ergen 'in telefon mesajlarıyla ilgili bir soru yöneltti.

Hülya Avşar kendisine soru soran muhabire 'Bir şey söyleyeceğim. Siz niye böyle gerizekalı oluyorsunuz? Böyle bir soruya cevap vermeyeceğimi bile bile aklınızca soru sormak için soruyorsunuz. 'şeklinde cevap verdi.

Avşar kızı muhabirin 'Hakaret ediyorsunuz 'sözleri üzerine 'Evet.. 'diyerek 'Gerizekalı 'demeyi sürdürdü.

YALANCI DEMİŞTİ

Hülya Avşar; Sadettin Saran 'la ayrılığı döneminde Gülben Ergen 'in 'Hülya öyle şeyler anlattı ki çok önemli ama size söyleyemem 'sözlerine öfkelenip Ergen 'i yalancılıkla suçlamıştı.

HAKATERLERE DEVAM ETTİ


Hülya Avşar, konuk olduğu 60 Dakika programında magazin muhabirlerini hedef alan açıklamalarına devam etti.

Bloomberg HT'de yayınlanan 60 dakika programına konuk olan Hülya Avşar, Kenan Erçetingöz'ün sorularını yanıtladı. Özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Avşar kızı, magazin muhabirlerine de istediği gibi hitap edebileceğini söyledi.

GERİ ZEKALI AZ BİLE

' Aptal insana, kafası çok çalışmayan insana tahammül edemiyorum 'diyen Avşar kızı magazin muhabirlerine yağdırdığı hakaretlerine Kenan Erçetingöz'ün programında da devam etti. Magazin muhabirinin 'game 'sözcüğünün ne anlama geldiğini bilmediğini söyleyen Hülya Avşar 'Mesela tenis maçıma geliyorlar 'game 'in ne olduğunu bilmiyorlar. O yüzden geri zekalı az bile. 'dedi.

APTAL İNSANA TAHAMMÜL EDEMİYORUM

Muhabirlerin alaycı tavırlar içinde olduğunu ve kendisini başkalarıyla karıştırdığı söyleyen Avşar 'Bir senelik muhabir bana gelip soru soramaz. Ben 49 yaşına gelmiş bir sanatçı olarak herkese, kalplerini kırmadığım sürece, espri yaparım. Ama onların hadlerini bilmesi lazım. Yoksa ben de içimden geldiği gibi 'geri zekalı' diyebilirim. Kendilerini geliştirmeleri lazım, kiminle konuştuğunu bilmeleri lazım. Aptal insana, kafası çok çalışmayan insana tahammül edemiyorum. Mesela tenis maçıma geliyorlar 'game 'in ne olduğunu bilmiyorlar. O yüzden geri zekalı az bile. 'ifadelerini kullandı.

EVLİ OLSAYDI AYNI MASADA BİLE OTURMAZDIM
Mehmet Dereli'yle olan ilişkisinin başlamadan bittiğini söyleyen Hülya Avşar, Dereli'nin çok tatlı birisi olduğunu ifade ederek 'Birine bağlı yaşamayı sevmiyorum. Yalnızlığın tadını çıkarmak istiyorum. Ve o nedenle özgür yaşamak istiyorum. Mehmet Dereli'yle bir şeyler başlayabilirdi ama olmadı. Hala kendisiyle görüşüyoruz ve arkadaşız. Ben tanıştığımda Mehmet Dereli evli değildi. Öyle olsaydı aynı masada bile oturmazdım 'dedi.

POZİTİF BİR SEVGİLİ ARIYORUM
Pozitif bir sevgili aradığını da sözlerine ekleyen Avşar kızı 'Yaşı sizden küçük olabilir mi? 'sorusuna da 'Belki 3-4 yaş küçük olabilir daha aşağısı olmaz, zannetmiyorum 'dedi.

BEYAZ GAZETE