Çok havaya giren yönetmenlere kapak olsun

Halil İbrahim Çevik adlı genç tarafından kısıtlı imkanlarla çekilen Bir Mardin Aksiyonu: Son Suikast filmi, başarılı oyuncu Toprak Sergen'i de kendine hayran bıraktı. "Ben bu kadar iyisini görmedim. Hakikaten tebrik etmek lazım" diyen Sergen, "Çok havaya giren yönetmenlere kapak olsun" dedi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tayyar Işıksaçan'ın sunduğu Beyaz Manşet programının bugünkü bölümüne başarılı oyuncu Toprak Sergen ve Tuğçe Özbudak konuk oldu.

Işıksaçan programda 'Bir Mardin Aksiyonu: Son Suikast 'adlı filmden bahsetti. Bu filmi Halil İbrahim Çevik adında genç bir arkadaşın çektiğini söyleyen Işıksaçan, 'Kredi alıp kiraladığı kamerayla bu filmi çekiyor. Sıfır bütçe. Fragmanı seyrettiğimde şok oldum. Efektler amatörce olmasına rağmen çok güzel 'diye konuştu.

'BU KADAR İYİSİNİ GÖRMEDİM'

Tayyar Işıksaçan filmin fragmanını konuklarına da seyretti. İki oyuncudan da tam not geldi.

Tuğçe Özbudak, 'Gerçekten çok iyi, bravo. Mekanı kullanışı çok iyi 'yorumunu yaparken Toprak Sergen şunları söyledi:

'Müthiş, çok iyi, çok inandırıcı. Kamera kullanımı çok iyi. Ben bu kadar iyisini görmedim hakikaten tebrik etmek lazım. Çok havaya giren yönetmenlere kapak olsun.'

Aksiyon sahnelerinde bilgisayar efektleri kullanıldığını ifade eden Işıksaçan, 'Amatör ruhla ancak bu kadar profesyonel bir iş yapılabilir 'dedi.

YAPIMCILARDAN DESTEK BEKLİYORLAR

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir grup gencin kısıtlı imkanlarla çektiği 'Son Suikast 'filmi aksiyon filmlerine taş çıkarttı. İnternete düşen filmin fragmanı izleyenleri hayran bıraktı.

Filmin yönetmenliğini yapan ve 3 ay önce liseden mezun olan Halil İbrahim Çevik, kısıtlı imkanlarla bir aksiyon filmi çektiklerini, filmin gösterimi için yapımcılardan destek beklediklerini söylemişti. BEYAZ GAZETE