Bebek’in gözde mekanı Happily Ever After’da

Mekan sahibi 4 çocuk annesi Ayşe Kucuroğlu “Klorane Bébé” Lansmanına ev sahipliği yaptı.

Mekanın sahibi, dört çocuk annesi olan ve beşinci bebeğini mayıs sonunda bekleyen Ayşe Kucuroğlu kalabalık ve hareketli bir aile hayatlarının olduğunu ve hem yoğun bir tempoda çalışıp, hem de evi idare etmede hiçbir zorluk çekmediğini dile getirdi.

Genç yaşında 5 'inci çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Ayşe Kucuroğlu “işinin kendine ayırdığı zaman” olduğunu ve büyük bir keyifle çalıştığını dile getirdi.

Çin Dili ve Edebiyatı Mezunu olan Kucuroğlu, hayalindeki mesleği yaptığını sözlerine ekledi.

Oğlu Cenk ile objektiflere gülümseyen Kucuroğlu, Bir eczacı kızı olarak kendisinin ve çocuklarının bakımında doğal ürünleri kullanmaya önem verdiğini dile getirerek, sadece eczanelerde satılan Klorane Bébé markasını güvenle çocuklarına kullanabileceğini söyledi.

Pierre Fabre Dermokozmetik Genel Müdürü Stephane Labattut, Pierre Fabre Dermokozmetik Satış ve Pazarlama Direktörü Orhan Koçer ve Pediatrik Dermatoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Ümit Ukşal 'ın katılımıyla gerçekleşen lansmanda, basın mensuplarına yeni doğan bebek bakımı hakkında merak edilen sorular yanıt buldu, doğru bilinen yanlışlar anlatıldı.