Ünlülerin Gözdesi Klip Çekti

Başta sezen Aksu Sibel Can, Ebru Gündeş, Mertap Erener. Edip Akbayram, İlhan Şeşen ve onlarca ünlü sanatçının vazgeçilmezi olan Murat Aziret son albümündeki Yansın şarkısına klip çekti

Sanat dünyasının önmel imüzik adamları arasında ilk sıralarda yerini alan Murat Aziret 'yansın 'şarkısına klip çekti

Yönetmenliğini Haldun Dormen 'in yaptığı; Şevval Sam, Kerem Cem ve Seden Gürel 'in oynadığı ''Brodway ' den İstanbul'a” müzikalinde yer aldı. Ayrıca “High School 2” Türkçe film müziklerini ve “Anadolu Ateşi Truva” gösterisinin etnik ve tiyatral vokallerini yaptı. Passaparola başta olmak üzere bir çok televizyon programının müzik ekiplerinde yer aldı.

Son 4 senedir Ajda Pekkan 'ın aktif sahnesinde ve stüdyo işlerinde çalışmakta ,ayrıca Pekkan 'ın son albümunde de ' Heves ' ve ' Yine tek ' isimli iki adet şarkısı bulunmaktadır.
Son dönemde Halil Sezai sahnesinde de perküsyon çalmakta ve vokal yapmakta olan Murat Aziret ;Sibel Can , Ebru Gündeş , Sertap Erener , Edip Akbayram ,İlhan Şeşen, Sezen Aksu gibi pek çok sanatçının albüm ve özel çalışmalarında yer almıştır.

Nilgül , Zafer Peker , Erkan Güleryüz gibi isimlere söz ve müzikler vermiş; sahnede uzun dönem Metin Arolat , Gülşen ve İzel gibi isimlerle çalışmıştır.

Üç yıldır çalışmalarını sürdürdüğü albümüne, çok değerli ve önemli müzisyenlerle birlikte hazırlanmıştır. 'Sahne Gibi ' parçası albümüne ismini veren şarkısıdır ve alaturka 'dan batı müziği 'ne uzanan geniş bir yelpazede şarkılar yer almaktadır bu albümde...İkinci Albümün ilk klibi de 'Yansın ' parçasına, ünlü yönetmen Aydın Ketenağ tarafından çekilmiştir.
Klipte yine sahne arkadaşlarıyla birlikte yer alan Aziret 'in videosu çok yakında tüm müzik kanallarında yerini alacaktır.

Popüler olmaktan çok, iyi müzik dinleyicisine ulaşmak ve müzik adına, ülkede daha doğru yapılanmaların gerçekleşmesine ön ayak olmak amacında olan Murat Aziret 'in albümü ,3Adım Müzik etiketiyle Nisan ayında dinleyicileri ile buluşmayı bekliyor..