İbrahim Tatlıses'ten Net Yanıt!

"Derya Hanım'ı ezdirmek istiyorlar. Derya Hanım çocuğumun annesidir, ne ondan vazgeçerim ne oğlum İdo'dan... Onlara hiçbir laf getirtmem"

İbrahim Tatlıses'ten Derya Tuna ve Ayşegül Yıldız Tatlıses için açıklama geldi. 'O yazılan haberlerle Derya Hanım'ı ezdirmek istiyorlar 'diyen Tatlıses, 'Ezdirmem, buna asla müsaade etmem. Derya Hanım çocuğumun annesidir, ne ondan vazgeçerim ne oğlum İdo'dan... Böyle bir şey oldu evlendik, olaylar böyle gelişti. Ama onlara hiçbir laf getirtmem 'şeklinde konuştu.

Tatlıses'in açıklamaları şöyle devam etti, 'Bu haberlerde Ayşegül Yıldız'ı kâbus gibi gösteriyorlar. Öyle bir şey yok. Derya Hanım, orada bizim ismimizi taşıyan restoran çalıştırıyor ama eti başka bir yerden alıyor. Böyle bir şey olur mu? Sen Mc Donald's bayii olsan başka yerden alıp, başkasının hamburgerini satabilir misin? Biz ona karşı çıkarız, yoksa başka bir şey değil '. Bilal Özcan'a konuşan Tatlıses, 'Ayşegül Hanım'ı düşman gibi göstermek istiyorlar. O, bazı kararlar aldı. Benim 220 tane çiğköfte bayim var, restoranlar var, başka işlerim de var. Neymiş, iş yerine çalışanlar parmak iziyle girecekmiş, Ayşegül bunu başlatmış. Şimdi bunu yapan tek iş yeri biz miyiz? Başka yerlerde bu uygulanmıyor mu? 'dedi.

Tatlıses şunları söyledi: 'Ayşegül Hanım muhasebede çalışanlara cumartesi çalışmayı şart koşmuş. Çalışsınlar tabii, kebapçı çalışanlar cumartesi çalışıyorlar, muhasebeciler niye çalışmasın? Onlar da benim şirketimin elemanı, öbürleri de... Sonra, Ayşegül Hanım o kararları alırken bana bilgi veriyor, benim hepsinden, her şeyden haberim var '