Ayşegül Yıldız Derya Tuna'dan İntikam Mı Alıyor?

İbrahim Tatlıses'in eşi Ayşegül Yıldız ile eski hayat arkadaşı Derya Tuna arasındaki kavga büyüyor. Tuna'nın iş yerine ihtarname gönderen Yıldız intikam mı alıyor?

Tatlıses vurulduktan sonra şirketlerin başına geçen Ayşegül Yıldız ile ilgili yeni iki farklı iddia gündeme geldi. Bunlardan biri Ayşegül Yıldız 'ın işyerinde terör estirdiği, tüm çalışanları canından bezdirdiği. İkinci iddia ise, İbo vurulduğunda kendisini hastaneden kovduğu öne sürülen Deya Tuna 'dan intikam planıydı. Yıldız iddiaları doğrularcasına, Derya Tuna 'nın işlettiği Tatlıses Kebap 'a “Bundan sonra şirkete parayı peşin ödeyeceksiniz” diye ihtarname gönderdi. Tuna ise “Bu dükkanı İbo açtı. Dükkanda İdo 'nun rızkı var. Tatlıses kendisi söylerse dükkanı hemen devrederim” diye karşılık verdi.

Kanal Türk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Kişisel Gelişim Uzmanı Tuğçe Işınsu, Ayşegül Yıldız ile Derya Tuna arasında yaşananları yorumladı.

Yaşananların çok normal bir şey olduğunu söyleyen Işınsu, 'Bir tarafta çok emek vermiş bir kadın var, diğer tarafta da çok kısa bir evlilik döneminde güzel şeyler kazanmış bir kadın var 'dedi.

5 sen önce İbrahim Tatlıses'in kanalında çalıştığını ifade eden Tuğçe Işınsu, 'İbrahim Tatlıses hakikaten çok eşitçidir veya es geçilmiştir mutlaka 'diye konuştu.

Ayşegül Yıldız'ın Derya Tuna 'dan intikam almadığını savunan Işınsu, 'Fakat otoriter bir yanı da olduğunu düşünüyorum. Biraz otoritesini belli etmek istiyor olabilir herkesin iyiliği için. Etrafındaki insanların hepsinin iyi olmadığına inanıyor olabilir 'yorumlarında bulundu.

'DERYA TUNA'DA KAYBETME KORKUSU VAR'

Derya Tuna'nın ilk sözlü sataşan taraf olduğunu söyleyen Işınsu, 'Derya Tuna'da kaybetme korkusu var. Orada daha dik durup çok önemsemiyorum havası yaratsaydı, İbrahim Bey her zaman ruhen benimdir demeye getirmiş olabilirdi. Diğer hanımefendi bence Derya Tuna 'yla zannedildiği kadar ilgilenmiyor. Çünkü o artık evlenmiş İbrahim Tatlıses 'le. O artık İbrahim Bey'in iyiliği için bazı adımlarını çok kontrollü atıyor. Ve iş alanında da ben onun aslında iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Derya Tuna sakin olmalı, geri planda durmalı 'şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE