Nilgül Dualarım Seninle

Kendine özgü yorumu ve güçlü sesiyle 2001 yılında ‘’Ömürsüz Sevdalar ‘’adlı albümüyle müzik dünyasına giriş yapan Nilgül, 2006’daki “Nar- Aşk” adlı son albümünden ve 2008 yılında Bertuğ Cemil’le yaptığı “Yandım Yandım Yandım” düetinden sonra, üç yıllık bir suskunluğun ardından, yeni bir single çalışmasıyla geri döndü.

Yapımcılığını TMR Prodüksiyon 'un üstlendiği Single 'ın ilk klibi söz ve müzikleri Reşit Gözdamla 'ya aranjesi ise Erdem Yörük ait DUALARIM SENİNLE adlı şarkıya çekildi.
Manga, Aylin Aslım, Mor ve Ötesi, Mirkelam, Zeynep Casalini gibi birçok ünlü ismin kliplerini müzikseverler ile buluşturan Gürcan Keltek yönetmenliğinde gerçekleşen klip çalışmaları Orion stüdyolarında gerçekleşti.

ARTIK SESİ İYİ OLAN İLGİ GÖRÜYOR

Sanat dünyasında 12 yıldan beri önemli mücadeleler verdiğini belirten Nilgül,”Eskiden sanatçı olmak için hep birileriyle anılmak yada dedi kodu yetiyordu. İnsanlar uyandı artık. Şimdi hem sesin iyi olacak hem de karekterli ve başarılı olacaksın. Bunların hepsi bende mevcut. Yerimi bulduğuma inanıyorum” dedi