"Kıskanç" diyen İvana'ya Yerlitaş'tan yanıt

Ünlü modacı Nur Yerlitaş kendisine "Kıskanç" diyen İvana Sert'e, ilk kez yanıt verdi: "Onu neden kıskanayım ki... Ben dünyadaki modacıları kıskanıyorum. İvana modacı değil."

'Gitsin Laleli'de butik açsın 'diyen Ünlü modacı Nur Yerlitaş'a 'Kıskanç 'karşılığını veren İvana Sert'e Yerlitaş ilk kez Beyaz TV ekranlarında yanıt verdi: 'Onu neden kıskanayım ki... Ben dünyadaki modacıları kıskanıyorum. İvana modacı değil.'

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyazın Sultanı programının bugünkü bölümüne Türk Sanat Müziğinin duayeni Adnan Şenses ve ünlü moda Nur Yerlitaş konuk oldu.

Daha önce Bugün Ne Giysem? programında İvana Sert ile birlikte jüri üyeliği yapan Nur Yerlitaş, kendisine 'kıskanç 'diyen İvana Sert 'e ilk kez yanıt verdi.

İvana Sert ile kişisel hiçbir sorunu olmadığını belirten Yerlitaş, 'Bana hiçbir saygısızlığı olmamıştır. Ben 30 yıldır bu işin içindeyim. Benim de zaman zaman egolarım yükseliyor. İvana için şunu söyledim; hoş bir kadın, güzel bir kadın, çok bakımlı bir kadın ama İvana tasarımcı ve modacı değil. İvana bikini, mayo ve deri yapıyor. Çünkü ortağı derici. Ben bir programda gitsin Laleli 'de butik açsın dedim. Orada şunu demek istemiştim. O deri satıyor, bir de Rus ülkelerine ilgilendiren şeyler tasarlıyor. Ben orada bunu anlatamadım. Biraz bana kırılmışlar ama yine buradan çok özür diliyorum. Leleli çok önemli bir yerimizdir ayrıca. Ama orada deriden bahsetmeyi unuttum 'şeklinde konuştu.

'İVANA BUTÜKÇİDİR, MODACI DEĞİLDİR'

'İvana butikçidir, modacı değildir 'dediğini anımsatan Nur Yerlitaş, 'Biz bir gün butiğine uğramıştık, bikinilerini gördüm ama bir kostüm görmedim. İvana modacı değil trend elbiseleri, makyajları takip eden bir bayan 'dedi.

İvana Sert'in kendisine, 'Hiçbir zaman benim bacaklarıma, vücuduma sahip olamayacak, kıskanç 'dediğini söyleyen Yerlitaş, 'Evet ben böyleyim, olamam. İvana Sosyetik de değil. Benim yaptıklarım önemli. Bacağım, kaşım, gözüm hiç önemli değil, benim ürettiklerim önemli bu ülkede. Ben onu neden kıskanayım ki; kendisi benden çok küçük. Kıskansam hiç oturmazdım ki onunla yan yana. Farımı verdim, küpemi verdim, o da bana verirdi. Hiç öyle bir şey yok. Herhalde dili sürçtü onun 'diye konuştu.

'Artık bu ivana konusu kapansın 'diyen Nur Yerlitaş, 'Ben dünyadaki tasarımcıları, dünyadaki modacıları kıskanıyorum. Ben onlarla yarış ediyorum 'ifadelerini kullandı.
BEYAZ GAZETE