Adnan Şenses'ten Beyaz Gazeteye Samimi Açıklamalar

Adnan Şenses " Aziz başkan bırakılsın. Herkes dışarıda Azız yıldırım neden içeride. milyonlarca Fenerbahçeliye verilen bir cezamı bu

Yaşadığı rahatsızlığın ardından evinin kapısını Beyaz Gazete 'ye açan ünlü şarkıcı Adnan Şenses, bir birinden ilginç konulara açıklık getirdi. Sahneleri çok özledim diyen Şenses,” Bir sanatçıyı müziğinden koparırsanız, onun hayatla olan bir damarını da koparırsınız. Çünkü müzik benim nefes almamı sağlıyor. Ben onunla doğdum, onunla öleceğim.

BEYAZ GAZETEYE AŞIK OLDUM

Hastane ortamında zor ve sıkıcı günler geçirdim diyen Şenses,”bir sanatçı için en zor şey yatağa bağımlı kalmak. Ben bu zor geçen günleri Beyaz Gazete 'yi takip ederek geçirdim. Gerek kendi haberlerimi gerekse diğer magazin haberlerini Beyaz Gazeteden aldım. Çok beğendim yolunuz açık ve şeffaf olsun”dedi.

AZİZ BAŞKAN'DA BIRAKILSIN


İnsanların futbol'dan soğuduğunu söyleyen Adnan Şenses, 'Eskiden maç saatlerini iple çekerdim. Fenerbahçe maçlarında hayat durudu. şimdi ben dahil tüm vatandaşlar futbolydan elini eteğini çekti. Bunun kime yararı var. Trabzon başkanı kefalektle serbet kalıyorsa, Fener başkanı neden içeride. Bu bence Fenerbahçe taraftarına verilen bir
ceza. İnşallah bu gün Aziz başkan serbest kalır 'dedi

BU AMALİYAT SANAT HAYATIMI ETKİLESEYDİ ASLA AMALİYAT OLMAZDIM

Bu operasyonu olmadan önce doktorumla özel bir konuşma yaptım. 'Bu ameliyat müzik hayatımı bitirecek mi? 'diye sordum. O da bana 'Hayır, müzik hayatına bu ameliyattan sonra daha güzel şeyler katabileceğini düşünüyorum 'dedi. Bu onayı aldıktan sonra da ameliyat olmaya karar verdim. Eğer müzik hayatımın biteceğini söyleselerdi, ölsem de asla ameliyat olmazdım.

Keşkelereniz varmı?
Geçmişte bir gazeteci arkadaşa Şimdiki aklım olsaydı asla 5 kere evlenmezdim diye bir mülakat vermiştim. İçerik olarak doğru ama ben burada başka bir şeyi anlatmak istedim. Burada hanımları incitmek üzmek gibi bir durum ortaya çıksın istemedim. Evet En büyük pişmanlığım yaptığım beş evlilik. Bunun bedelini maddi olarak fazlasıyla ödedim. Çünkü ayrıldığım her eşime bütün birikimlerimi bıraktım, ceketimi alıp çıktım. Bir kuruş bile almadım. Demiştim. Onlarda üzüldü ben de üzüldüm geçmişe dair. Keşke kimse üzülmeseydi demek istedim

NAFAKA ÖDÜYORMUSUNUZ


Hayır, yok! Benim bir kızım var, onun da eli zaten benim cebimde. Bende olduğu sürece de istediği kadar alabilir. Bir evladım var. Altı evlilikten bir çocuk doğurtmuşum. Bıraksınlar, ona da bakayım.

BAŞKA ÇOCUĞUNUZ OLSUN İSTERMİYDİNİZ?

Açıkçası kızım Arzum'un sevgisini bir başka çocukla paylaşmak istemedim. Diğer eşlerim hamile olduğunda bebekleri aldırttım, doğmalarını istemedim. Kızımın sevgisini, kimseye bölmek istemedim. Ama inan bana şimdi çok pişmanım. Eğer bugünkü aklım olsa; Lale Hanım'dan bir erkek çocuğumun olmasını isterdim. Kızımla küs değildik, sadece ona kırgındım. Çünkü okul arkadaşına aşık olmuş ve evlenmeye karar vermişler. Her baba gibi karşı çıktım ama gidip benden gizli evlendiler. Sonra damadımı alıp geldi, barıştık. Benim bir kızım var. Et tırnaktan ayrılmaz. Medyaya yansıyanlar beni üzdü. Keşke doğrusunu benden öğrenselerdi.

HASTANEDE HANGİ SANATÇI ARKADAŞINIZ SİZİ YALNIZ BIRAKMADI

Evet kendimi çok şanslı ve çok özel hissettim. Bilhassa Sezen Aksu hep geldi, sürekli yanımda oldu. Sibel Can ve Nükhet Duru da geldi.


SEZEN AKSU'DAN ŞENSES'E ÖZEL ŞARKI

Ünlü şarkıcı Sezen Aksu; Adnan Şenses'in hastalığından etkilenerek bir şarkı besteledi. Aksu 'Bekleyemedin mi?' adlı bu şarkıyı Şenses'e hediye etti. Bu hediye karşısında çok mutlu olan Şenses, 'Bu şarkıyı 7 Nisan'da Sezen'in gözlerinin içine bakarak okumak istiyorum 'diyor. İşte 'Bekleyemedin mi?'nin sözleri: Bunu nasıl yaptın Ciğerimi yaktın Daha yatağın bile soğumadı Hala sımsıcak Yolumun yoldaşı Canımın sırdaşı Ruhumun özeşi derken Sapladın bir kör bıçak