İnegöl'de Yusuf Güney İzdihamı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir alışveriş merkezinin düzenlediği etkinlikte hayranlarıyla buluşan Yusuf Güney unutulmaz bir konser verdi.

Türk pop müziğinin sevilen ismi Yusuf Güney imza günü ve mini konseri ile hayranlarıyla buluştu. Yusuf Güney'i daha yakından görmek isteyen hayranları meydanı tıka basa doldurdu. Genç popçu ile fotoğraf çektirip, imza almak isteyen hayranları izdihama sebep oldu. Sevilen parçalarından birkaçını seslendiren Yusuf Güney uzun süre alkış aldı. Konser sonrası basın mensuplarına röportaj veren Güney, "Zor anlar yaşadık ama güzel görüntüler bunlar çalıştığımız emeğin karşılığını alıyoruz demektir" dedi.

Güney,Rafet El Roman'ın 'Müzik benim hayatım' isimli projesinde yer alan sanatçı olma adayı isimler için "Arkadaşlar çalışıyorlar. Öyle kısa sürede olacak bir şey değil bunlar ben bile 4 sene bekledim" diye konuştu.

"BEN GAZETECİ KILIĞINDA KULİSE GİREREK RAFET EL ROMAN İLE TANIŞTIM"
İngiltere'nin Londra şehrinde verdiği konserine gazeteci kılığında kulise girdiğini anlatan Güney, "Kamera sırtımda tanıştım sunmak istediğim şarkıyı beğendi 'Sen söyle' dedi.

Rafet Bey de bir yere kadar destek olur insana insan kendi şansını kendi oluşturur. Emek harcadıktan sonra güzel şeyler yaptıktan sonra tutmayacak diye bir şey yok" dedi