Survivor’da Ödül Oyunu Zamanı

SHOW TV ekranlarında yayınlanan; Survivor Ünlüler-Gönüllüler’de şartlar giderek zorlaşıyor ve heyecan tırmanmaya devam ediyor.

Bu hafta düzenlenen ödül oyununda heyecan zirveye çıkacak. Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümüyle Survivor Ünlüler-Gönüllüler için nefesler tutulacak ve unutulmaz bir macera ekranlara gelecek. Ünlüler ekibinden Nihat Altınkaya 'nın kendisine Gönüllüler takımından rakip seçtiği Hasan arasında geçen kıyasıya yarış, seyircinin adeta nefesini kesecek. Büyük ödül için yarışan yarışmacılar, günlerdir açlığın ve zorlu ada şartlarının vermiş olduğu yorgunlukla kıyasıya yarışacak.

BÜYÜK ÖDÜL İÇİN YARIŞACAKLAR

Adeta bir güç yarışının da yaşanacağı Survivor 'da bu hafta düzenlenen ödül oyununda, engellerle kurulan platformda 2 'li guruplar halinde yarışan yarışmacılar, parkuru tamamlamaya çalışacak. Zorlu parkuru ilk olarak tamamlayan gurup ise kendilerini bekleyen muhteşem ödülü kazanacak. Ödülü öğrenen yarışmacılar, günlerdir süren açlık ve yorgunluklarına aldırmadan kıyasıya mücadele edecek. Adada yaşanan gerginlikler, kavgalar ve büyük mücadele seyirciyi ekran başına kilitleyecek.

ÜNLÜLERE KARŞI GÖNÜLLÜLER

Zorlu doğa şartlarında gerçekleşecek olan 'Survivor Ünlüler-Gönüllüler 'de herkesin yakından tanıdığı 8 ünlüye karşı 8 gönüllü büyük ödül için yarışacak. Survivor'ın ünlüler kadrosunu Sibel Tüzün, Merve Büyüksaraç, Almeda, Mustafa Topaloğlu, Alp Kırşan, Nihat Alptuğ Altınkaya, Doğuş ve Anıl oluşturuyor. Gönüllüler kadrosunu ise, Gülen Gezmiş, Begüm Yücetan, Asena Erdem, Şansın Tokyay, Hayim Kohen, Serhat Özcan, Cevher Pekçiçek ve Hasan Yalnızoğlu oluşturuyor.