Bülent Ersoy ve Dünya Güzeli Azra Akın’dan Muhteşem Dans Şov

40 yıllık sanat yaşamında ilk kez bir reklam filminde oynayan Türk Sanat Müziğinin Divası Bülent Ersoy, Pepsi’nin yeni reklam filminde dünya güzelimiz Azra Akın’la inanılmaz bir dans performansı sergiledi!

Pepsi yine Türkiye 'nin en konuşulan isimleriyle çalışma geleneğini sürdürdü ve yılın en büyük sürprizine imza atarak Türk müziğinin dev ismi Bülent Ersoy ile 2002 yılında Dünya Güzeli seçilen Azra Akın 'ı yeni reklam filmi için bir araya getirdi. Katıldığı yarışmalarda güzelliğinin yanı sıra danstaki başarısını da tescilleyen Azra Akın, bu kez Pepsi reklam filminde izleyenleri büyüleyecek.

Sanat yaşamında ilk kez bir marka ile çalışmayı kabul ederek bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken Bülent Ersoy, saf güzelliği ve sempatik tavırlarıyla herkesin kalbinde taht kuran Azra Akın 'la uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir performansa imza attı.

Bülent Ersoy ve Azra Akın 'dan Unutulmayacak Bir Dans Şov

Sanat hayatında ilk kez bir reklam filminde rol alan Bülent Ersoy, Pepsi reklam filminde Azra Akın 'ın şan hocası rolünde karşımıza çıkacak. Reklam senaryosuna göre Bülent Ersoy, öğrencisi Azra Akın 'ı dans provasında yakalar. Azra Akın 'ın verdiği Pepsi 'yi içen Diva, filmin sonunda Azra Akın ile birlikte inanılmaz bir dans gösterisi sergiler. Yönetmenliğini Hakan Algül 'ün üstlendiği ve çok ses getireceği şimdiden belli olan, Pepsi 'nin yeni reklam filmi çok yakında ekranlarda olacak.