Düşman Kardeşler, Doğum Günü Partisinde Biraraya Geldi

Uçurum Dizisinin Oyuncuları LaviniaLonghi ve Duygu Yetiş Doğum Günlerini Birlikte Kutladılar

atvekranlarında ilgiyle izlenen Uçurum dizisinin İtalyan oyuncusu Lavinia Longhi(Eva) ve Duygu Yetiş (Şule) doğum günlerini ekip arkadaşlarının hazırladıklarısürpriz doğum günü partisiyle Asmalı Cumba Bar 'da kutladı.

Doğum günüpartisine dizinin oyuncularından Erdal Yıldız, Denise Capezza, Enis Arıkan 'ınyanı sıra yönetmen Cem Karcı ve set ekibi de katıldı. İlk defa ailesindenuzakta bir doğum gününü kutlayan Lavinia Longhi “Benim için çok hoş bir sürprizoldu. İlk defa ailemden uzakta doğum günümü kutluyorum ama buradaki oyuncuarkadaşlarım ve tüm dizi ekibiyle de artık bir aile olduk. O yüzden burada kendimihiç yalnız hissetmiyorum artık Türkiye 'de de bir ailem var” dedi.

Dizinindiğer İtalyan oyuncusu Denise Capezza ile birlikte gece boyunca Türk müziklerieşliğinde dans ederek tüm hünerlerini sergileyen güzel oyuncu, ekip arkadaşlarıile birlikte hatıra fotoğrafları çektirmeyi ihmal etmedi. Gecenin en anlamlıresmi ise dizide bir türlü bir araya gelemeyen kardeşlerin ve onlarınayrılmasına neden olan Yaman (Erdal Yıldız) ile onun kardeşi Kutlu (EnisArıkan) 'yu bir araya getiren fotoğrafoldu.