İyi Koca Olamadığım İçin Evliliklerim Bitti

Son olarak Nurgül Yeşilçay'dan boşanan ünlü oyuncu ve şovmen Cem Özer, dört evliliğinin de iyi koca olamadığı için bittiğini söyledi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyazın Sultanı programına konuk olan Cem Özer, ilişkiler üzerine samimi açıklamalarda bulundu.

'İyi koca olmadığım için evliliklerim bitti 'diyen Özer, 'Asla onun yüzünden bitti demem. Benim yüzümden bitmiştir, ben beceremedim. Benim evlendiğim herkes bir kere evlenmiş. Ben dört kere evlendiğime göre demek ki; bende bir problem var 'şeklinde konuştu.

Karşısındakine karşı çok verici olduğunu söyleyen Cem Özer, Bunu şimdi öğrendim. Bu kadar vermem artık, aldıkça veririm 'dedi.

'HUZURU BULDUĞUN AN MESELE TAMAMDIR'

İlişkilerde önemli olan şeyin huzur olduğunu ifade eden Özer, 'Huzurlu mutsuz olabilirsin, mutlusundur ama huzursuzsundur. Huzuru bulduğun anda mesele tamamdır. Ama kadınlar da huzur olduğu anda bir problem var diyor, huzursuzluk olması lazım diyor. Ama belli bir yaşanmışlıktan sonra oraya geliyorsun 'diye konuştu.

'AYNI SUDA İKİ KERE YIKANILMAZ'

Bitmiş bir ilişkiye geri dönüp bakmayacaksın. Arkanı dönerek yürüdüğün zamana önündeki direğe çarparsın. Bitmiş bitmiştir yeniden denenmez aynı suda iki kere yıkanılmaz.
BEYAZ GAZETE