Ünlü İsimler LÖSEV İçin Bir Araya Geldi

Puma'nın dünya çapında düzenlediği PUMA CREATIVE FACTORY’nin Türkiye ayağında bu yıl ünlü isimler Lösev yararına T7 ceket tasarladı. Proje kapsamında Ebru Şallı, Alex De Souza, Volkan Demirel, DJ Birol Giray (Bee Gee), Çiçek Güney ve Burcu Çetinkaya tarafından tasarlanan T7 ceketler Trendyol.com’da gelirinin tamamı Lösev’e bağışlanacak şekilde satışa sunuluyor.

ALEX VE VOLKAN LACİVERT; EBRU ŞALLI MOR RENGİ SEÇTİ
Parçalar halinde verilen T7 ceket kumaşları, hayal gücü ve yaratıcılıkta sınırlama olmaksızın yeniden bir araya getirildi. Renk, aksesuar ve kumaş seçiminde tamamen ilham perisinin sesini dinleyen tasarımcılar, hayallerindeki T7 ceketi ürettiler. Alex De Souza ve Volkan Demirel; tasarımlarında takımlarının rengi laciverti kullanırken, Ebru Şallı mor, Burcu Çetinkaya yeşil, Çiçek Güney mor ve lacivert, Birol Giray (Bee Gee) ise füme rengi seçti.

PARÇALAR LÖSEV İÇİN BİRLEŞTİRİLDİ

Satın alan kişilere sadece ürün değil aynı zamanda kişisel deneyim ve hayranı oldukları ünlü ile bir araya gelme fırsatı da sunulacak. T7 ceketlerin sahipleri hayranı oldukları ismin tamamen özel, sınırlı sayıda üretilmiş tasarımına sahip olmanın ve Lösev 'e destek olmanın yanında; Burcu Çetinkaya ve Çiçek Güney ile co drive aktivitesi; Alex De Souza ve Volkan Demirel ile öğle yemeği, DJ Birol Giray (Bee Gee) ile beş saat stüdyo eğitimi ve Ebru Şallı ile özel pilates dersine katılma şansını da kazanacak.

Kampanyada bloggerlar 'da unutulmadı; Türkiye 'nin ünlü bloggerlarının tasarladıkları T7 'ler arasında yapılan yarışmada birinci seçilen tasarımcı Berlin 'deki ünlü Bread ve Butter tasarım haftasına gitme şansına sahip olacak. Birinci seçilen bloggera ait T7 ceketi alan kişi ise hayranı olduğu blogger tarafından yapılacak olan bir styling çalışması kazanacak.