Sezen Aksu'nun Lüks Villası Soyuldu

İzmirli ünlü sanatçı Sezen Aksu’nun İzmir’in Karaburun İlçesi’ne bağlı Mordoğan Beldesi’nde bulunan lüks villası hırsızlar tarafından soyuldu

Villanın penceresini demir levye ile kırıp içeri giren hırsızlar 2 adet LCD TV ve 6 adet viski alarak kaçtı. Daha önce de Mordoğan'da 6-7 villayı soydukları belirlenen hırsızların izini tespit eden Karaburun İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri İzmir polisi ile düzenlediği ortak operasyonla 4 zanlıyı yakaladı. Zanlıların İzmir'in ilçelerinde de çok sayıda ev ve işyerinden hırsızlık yaptıkları ortaya çıktı.

Olay, İzmir'in Karaburun İlçesi'ne bağlı Mordoğan Beldesi Manal Mevkii'nde meydana geldi. Ünlü sanatçı Sezen Aksu'ya ait villanın bahçe tarafındaki pencereyi levye ile kırıp içeri giren hırsızlar alt kattaki salon ile üst katta bulunan 2 adet LCD TV'yi ile salonda bulunan 6 adet viskiyi aldı.

Evin tüm odalarını talan eden ve değerli eşya arayan hırsızlar, pencereden çıkarak kaçtı. Olayı fark eden komşuların ihbarı sonrası olay yerine gelen Jandarma ekipleri, parmak izi çalışması yaptı.

4 ZANLI İZMİR'DE YAKALANDI
Karaburun İlçe Jandarma Komutanlığı ve Mordoğan Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin yaptığı titiz çalışma sonrası hırsızların kimlikleri tespit edildi. Hırsızlarla ile polise de bilgi verildi.

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri düzenlediği operasyonla M.K. (19), M.K.(20) O.T. (17) ve F.A.'yı (20) gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlılar için polis ek gözaltı süresi alınırken, zanlıların İzmir'de de çok sayıda ev ve işyerini soydukları ortaya çıktı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, zanlılardan O.T.'nin (17) yaşının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildiği belirtildi.

Zanlıların gösterdikleri adreslerde, Sezen Aksu'nun villasından çalınan televizyonların da aralarında bulunduğu çok sayıda elektronik malzemenin ele geçirildiği öğrenildi.