Özge Özberk Ve Hande Subaşı “Seramiksan Sözü”ne Güveniyor

Seramik sektörünün teknolojisi ve estetik tasarımlarıyla fark yaratan markası Seramiksan’ın reklam kampanyasında rol alan ünlülere iki isim daha eklendi: Özge Özberk ve Hande Subaşı.

Sevilen oyuncuların rol aldığı reklam filmlerinde “Seramiksan Sözü”ne vurgu yapılıyor. Seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, reklam kampanyası devam ediyor. Daha önce ünlü oyuncu Burcu Kara ve sevilen televizyoncu Oylum Talu 'nun rol aldığı reklam filmlerinin devamında Özge Özberk ve Hande Subaşı 'nın yaşamlarından kesitler verilerek “Seramiksan Sözü”nün altı çiziliyor.

Metin Arolat 'ın yönetmenliğini üstlendiği reklam filmlerinde ünlü oyuncular Özge Özberk ve Hande Subaşı, Seramiksan 'ın teknoloji, kalite ve estetik anlayışına dikkat çekiyor. Reklamlarda başarılı kadınların hayatlarından kesitler sunuluyor ve seramik karoların hayatlarının önemli bir parçası olduğu gösteriliyor.

Hande Subaşı hayatın Seramiksan ürünleriyle daha güzel olduğunu aktarırken, Özge Özberk de terasında doğadan ilham alan Seramiksan karolar arasında çiçeklerini suluyor. Yaşam alanlarını güzelleştiren önemli faktörlerden birinin seramik olduğuna vurgu yapan reklamlarda Seramiksan 'ın tasarım, kalite ve hijyeni bir arada sunduğuna, ünlü isimlerin de “Seramiksan Sözü”ne güvendiğine dikkat çekiliyor. Reklamda Seramiksan markasının güçlü, güvenilir ve yenilikçi bir marka olduğu mesajı izleyicilere aktarılıyor.