Hüseyin Turan'dan Muhteşem Bir Türkü Akşamı

Türk Halk Müziğinin ünlü ismi Hüseyin Turan Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde verdiği konserde, seyircileri hem duygulandırdı, hem de coşturdu.

Küçükçekmece Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde Türk Halk Müziği sevenleri için önceki özel bir programa daha imza attı. Halk müziğinin güçlü sesi, sempatik, karizmatik ve müzikal duruşuyla gönülleri kazanan türkü sevdalısı ünlü sanatçı Hüseyin Turan Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi 'nde muhteşem bir konser verdi.

“Sefaköy 'e sefa getirdiniz” diyerek sözlerine başlayan Hüseyin Turan; “Umarım sizler için çok güzel bir türkü akşamı olur. Bu karda kışta, futbol maçını bırakıp, Hürrem di Süleyman dı derken bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. Böyle muhteşem kültür merkezlerinde sizlerle buluşmaktan çok mutluyum” dedi.

YENİ ALBÜMDEN TÜRKÜLER OKUDU
20 gün önce “Dolu” isminde bir albüm çıkardığını söyleyen Hüseyin Turan “Çok iyi bir çalışma yaptığımızı düşünüyoruz. Bu gece yeni albümünden parçalar okuyacağım diyerek 'Edremit 'in Gelini anonim türküsünü seslendirdi. Konser boyunca seyircilerin gelen türkü taleplerini de seslendiren Turan, zaman zaman türkü aralarında yaptığı esprili sohbetlerle seyirciyi kahkahaya boğdu.

TURAN 'DAN İKİNCİ KONSER SÖZÜ
Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Hüseyin Turan performansıyla göz doldurdu. Konser bitiminden sonra sahneye çıkan Başkan Yardımcı Hüseyin İpek sanatçıya çiçek vererek teşekkür etti. İpek, Hüseyin Turan 'a tekrar bir konser vermesi teklifinde bulundu. Turan ,böyle muhteşem bir salonda bir kez daha konsere çıkmaktan onur duyacağını söyledi.