Ece Erken Sapıklarına Dava Açıyor

Ünlü sunucu Ece Erken, sosyal paylaşım sitesi üzerinden kendisini taciz eden iki sapığı hakkında dava açacağını söyledi.

Türkiye'nin en ünlü sunucularından Ece Erken'in başı tacizcileri ile derde girdi. Kendisini internet üzerinden ve yüz yüze taciz eden iki sapığından sıkılan Ece Erken, konuyu sosyal medya üzerinden takipçilerine duyurdu. İki sapığının olduğunu söyleyen Erken, 'Ciddi rahatsız ediyorlar. Biri 'İrem', diğeri 'Tövbe' nickli. Bugüne kadar mahkemeleri meşgul etmek istemedim ama artık yapacak birşey kalmadı 'dedi

Örnek teşkil etmesi açısından iki sapığı hakkında dava açacağını ifade eden Erken, 'Gelişmeleri sizinle paylaşacağım. Önce bilişim suçları, ardından dava gelecek. Şimdiden geçmiş olsun. Aşama aşama avukatımla neler yaptığımızı sizlerle paylaşacağım. Haksızlıklara susmayın 'diye konuştu.

'Tövbe' nickli kişinin program yaptığı kanala gelerek evlenme teklifinde bulunduğunu belirten Ece Erken, 'Sonra da hareketleriyle çevreme ve bana zarar veren biri. İrem de Beykent Üniversitesi'nde okuduğunu iddia eden, hem fanlarıma hem de bana hakaret hakkını kendinde bulan biri. İşlemler yarın başlıyor 'şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.