Eski Sevgilisinin Eşiyle Neden Yemek Yedi?

Öykü Çelik, eski sevgilisi Tolga Karel’in eşi Günay Musayeva ile neden yemek yediğini ilk kez canlı yayında açıkladı.

Eski sevgilisi Tolga Karel ile Bir zamanlar Osmanlı Kıyam dizisi için kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Öykü Çelik, Saba Tümer'le Bugün programında merak edilen soruları cevapladı.

Geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Tolga Karel 'in eşi Günay Musayeva ile birlikte görüntülenen Öykü Çelik, Musayava ile neden yemek yediklerini ilk kez canlı yayında açıkladı.

'Biz Tolga'yla ayrılalı 3-4 sene oldu 'diyen güzel oyuncu, 'O zaman içerisinde çeşitli ortamlarda bir araya gelmek durumunda kaldık. Şu anda da aynı işte çalışıyoruz gayet profesyonel bir şekilde. Ancak Günay hamile bir bayan ve huzursuzluk duyduğunu hissettim. Benimle ilgili de bir açıklama yaptı ve rahatsız oldum. Onu aradım içini rahatlatmak istedim. Çünkü o hamile bir bayan ve duyguları bizim anlayamayacağımız şekilde farklı çalışıyor. Bebeğine ve kendisine stres yaşatmak istemedim. O benimle yemek yemek istedi. Biz samimiyet dışında bir tanışma yaşadık ve onun ertesinde de fotoğraflarımız çıktı 'şeklinde konuştu.

'ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN'

Dün Günay Musayeva'nın rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldığını da söyleyen Öykü Çelik, 'Hepimiz korktuk. Onun üstüne midesi rahatsızlandı diye bir haber aldık. Allah analı babalı büyütsün. Bizim Tolga ile aramızda esinlikle bir şey yok 'dedi.

Eski sevgililer Öykü Çelik ve Tolga Karel 'in sık sık aynı mekânlarda karşılaşması Karel 'in eşi Günay Musayeva 'yı kızdırmış, Azeri manken “Öykü ne zaman kamera görse Tolga 'dan bahsediyor. Kendi ucuz reklamını bekar erkekler üzerinden yapsın” demişti. Çıkan haberler üzerine de Çelik, Musayeva 'yı arayıp Karel 'i arkadaş olarak sevdiğini, kendisini de çok beğendiğini söylemişti. BEYAZ GAZETE