Şenay Akay, Aydın Üniversitesi'nde Öğrencilerle Buluştu

Manken Şenay Akay geçtiğimiz gün Aydın Üniversitesi'nde moda tasarım bölümündeki öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.

Manken olmanın zorluklarından ve mankenliğin hayatına neler kattığından bahseden Akay, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.Sanat camiasından stilini en çok beğendikleri arasında Tarkan,Ajda Pekkan ve Nebahat Çehre'nin bulunduğunu belirten Akay 'stil demek sadece kıyafet demek değil.

O kıyafeti taşımak ve o kıyafetle duruş da çok önemli.Tarkanın boyunun benden kısa olması hiçbir şeyi değiştirmez çünkü Tarkan sahnede dev gibi biri oluyor.' dedi.Mesleğinin ilk günlerinde Sema Şimşek'i çok iyi gözlemlediğini söyleyen Şenay Akay,'hep onun gibi yürümek istemişimdir ama hiçbir zaman onun gibi yürüyemedim.

Bana yakın çevrem 'malazgirt savaşına gider gibi' yürüyosun diyo hatta.' dedi.Stil konusunda yaptığı en büyük hatanın ise saçlarını sarıya boyatmak olduğunu belirten Akay, gençliğinden beri sarı saçın hayali olduğunu ve o yüzden böyle bir şey yaptığını söyledi.

Son zamanlarda yeni projeniz var mı sorusuna ise Akay 'Profesyonellerle birlikte kendime ait bir modaevi açmak isterim.Zaten ilerki günlerde gerçekleşecek böyle bir projemiz var.' dedi.