Özge Ulusoy Prenses Oldu

21 Mart Çarşamba akşamı Show Tv ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan “Ha Babam Uzay” adlı dizide “Alev” karakteriyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Özge Ulusoy,“Ha Babam Uzay benim ilk sit-com'um olacak. dedi.

Sit-com'da oynamak uzun yıllardır hayalimdi ve sonunda oldu. Türkiye'de ilk kez denenecek, yenilikçi ve çok profesyonel bir ekibin var olduğu bir projenin içinde yer aldığım için çok mutluyum” dedi.

Senaryosunu yazan Tayfun Güneyer 'in aynı zamanda yönetmenliğini de üstlendiği “Ha Babam Uzay”da Özge Ulusoy 'un yanı sıra Peker Açıkalın, Ufuk Özkan, Sinan Çalışkanoğlu, Haki Biçici, Ayşe Melike Çerçi, Veysel Diker, Bala Atabek, Feyza Çıpa, Mesut Can Tomay, Ünal Yeter, Turgut Tunçalp, Tuğba Sarıünal ve Bülent Çolak rol alıyorlar.

Özge Ulusoy yapımcılığını Süreç Film 'in üstlendiği “Ha Babam Uzay” dizisindeki rolünü ise şu sözlerle anlattı: “Karakterim Alev, 1979 yılında yanında ona aşık ama kendisinin nefret ettiği Ziya ve onun yardımcısı Namik'la uzaya kaçırılıyor. Ziya orada hükümdar ilan edilince Alev de prenses oluyor.”