Mehmet Ali Erbil Kendini Kıl Uzmanı İlan Etti

Son günlerde televizyon ekranlarından, Organik Sarayı ürünlerini tanıtan Mehmet Ali Erbil kendisini kıl uzmanı ilan etti.

Bitkisel kozmetik sektörünün önde gelen firmalarından Organik Sarayı 'nın doğrudan satış filmlerinde rol alan Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz günlerden yeni reklam çekimleri için kamera karşısına geçti.

Her zaman ki gibi yerinde duramayan Erbil, çekimler esnasında tüm ekibi kahkahaya boğdu.Bitki uzmanı Ömer Faruk Acartürk ile birlikte kamera karşısına geçen Mehmet Ali Erbil çekimler esnasında saçlarının bakımlı olmasının nedenini Organik Sarayı saç bakım seti Complex41 olduğunu söyledi. Erkekler ve kadınlar için önem arz eden saçlara bakım yapılması için herkesin bakım yapması gerektiğini söyleyerek “Saçlarımız sayesinde genç ya da yaşlı olduğumuz anlaşır, ancak saçlarımıza iyi bakım yapılırsa hep genç görünürüz.” dedi. “Gece uyurken kocanızın kafasına sürün kel bir adamla uyanmayın”Reklam filmi çekimlerinde kadınlara seslenen ünlü shovmen, “Kocanıza sürpriz yapın. Onlara Complex 41 alın.

Gece uyurken kocanızın başına sürün. Düşünsenize bir saçlı adamla yatmak var bir de kel bir adamla yatmak var. Ben kadınların saçlarına çok dikkat ederim bakımlı değil ise saç uçları çatallaşmışsa o kadına asla bakmam.” dedi.

67 yıldır şov dünyasının içerisinde olduğunu söyleyen Mehmet Ali Erbil, “3 yıl önce Organik Sarayı ile tanıştım. Çok yakın arkadaşım, dostum oldukları için, Organik Sarayı 'nın ürünlerine güvendim, inandım.

Ürünleri kullanan biri olarak sizlere de bu nedenle öneriyorum. Unutmayın Complex 41 yüzde yüz doğal ve bitkisel bir ürün. Kellikten fazla bahsediyorum farkındayım ama kelleri kınadığımdan, küçümsediğimden değil, bir an önce müdahale etmeniz için. Karınız, eşiniz, arkadaşınız oynamak istediğinde eline saç gelsin. Bunu Complex 41 ile halledin.” dedi.