Gülben Ergen'den gizemli sevgiliye skandal mesajlar...

Ünlü sanatçı Gülben Ergen onlarca kameranın önünde öyle bir yakalandı ki!..

Yılın magazin bombası TNT ekranlarında yayınlanan Kırmızı Halı adlı programda patladı .

Son günlerde evliliği ve boşanma haberleri ile gündemde olan Gülben Ergen telefonundan ' Sen canımsın benim , şahdamarımmısın sen benim , sahipmisin sen bana? , rengim sensin , canım o benim ' mesajları atarken kameralara fena yakalandı .

TNT televizyonunda ekrana gelen ' Kırmızı Halı ' magazin programı bu skandal mesajları saniye saniye görüntülemeyi başardı
Uzun zamandır bir sevgilisi olduğu konuşulan ve ne zaman ortaya çıkacağı merakla beklenen , Mustafa Erdoğan ' la boşanma davası devam eden Gülben Ergen , onlarca kameraman ve onlarca foto muhabirinin arasında sevgilisine aşk mesajları çekerken yakalandı .

Evli ve çocuğu olan ünlü sanatçı Gülben Ergen katıldığı özel davette mensupları ve konukların önünde sevgilisine aşk mesajları atarken yakalandı . Evli ve çocuklu olan ünlü sanatçı Gülben Ergen etrafında olanlara gözünü kapadı ve dakikalarca esrarengiz sevgilisiyle mesajlaştı .

Gülben Ergen ' in sevgilisine attığı mesajların içinde birbirinde farklı aşk sözcükleri vardı . Ancak onlarca kameraman ve onlarca foto muhabirinin olması ünlü sanatçıyı hiçte rahatsız etmedi . Basın mensuplarına aldırış etmeyen ünlü sanatçının aşk mesajları birbirini kovaladı . Sevgilisine ' Sahip misin sen bana ' mesajını attı önce . . Ancak yanıtını beklemeden çok daha iddialı olan ikinci mesajını gönderdi . ' Sen şahdamarım mısın benim? '

Gülben Ergen ' in gizemli sevgilisine gönderdiği mesajlar sosyal medyada da gecenin en çok konuşulan konusu oldu .

İşte Gülben Ergen ' in cep telefonundan attığı mesajlar . .

Alırım sevgilim .

Rengim sensinnn

Ben de senin gökkuşağınımmm . .

BEYAZ GAZETE