Cemil İpekçi'den Düğün Dansı

40 yıllık meslek yaşantısında ilk kez hazır gelinlik koleksiyonu oluşturan Cemil İpekçi 60 gelinlik ve kına elbisesi ile 25 damatlıktan oluşan yeni koleksiyonunu dün akşam düzenlenen bir defile ile modaseverlere sundu.

Yeni bir oluşum olan ve bundan böyle wedding alanında hizmet verecek olan Cemil İpekçi Event 'in organizasyonuyla Uluslararası Lions 118-t Yönetim Çevresi Federasyonu tarafından Altı Nokta Körler Vakfı yararına Sheraton Maslak Otel 'de gerçekleştirilen defilede görme engelli model sunucu Evren Doğru ve eşi de podyuma çıktılar.

Saydam Tekstil 'in ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ve“Beyaz Düşler” adını taşıyan defilede genç mankenlerin yanısıra Ebru Ürün, Deniz Pulaş, İpek Tanrıyar, Ceylan Saner, Sevcan Zabit gibi podyumların kıdemli isimleri de yer aldılar.

Koreografisi dünya çapında ödüllü koreografımız Yasin Soy tarafından hazırlanan, Güler Kazmacı 'nın sunduğu defilede pop müzik sanatçısı Pınar Aylin ve Billur Kalkavan da manken olarak podyuma çıktılar.

Balerinlerin Kuğu Gölü 'nü canlandırdığı defilede özellikle “Sarı Gelin” türküsü eşliğinde sunulan kırmızı kına kıyafetler ve Cemil İpekçi 'nin defilenin sonunda Ebru Ürün ile yaptığı düğün dansı büyük ilgi topladı.

Defileden sonra düzenlenen after party 'e katılan konuklar Canan Anderson 'un kemanı ve Pınar Aylin 'in şarkıları eşliğinde gönüllerince eğlendiler.