Selçuk Yöntem'den 'Kıvaç Tatlıtuğ' Çıkışı

Usta oyuncu Selçuk Yöntem, katıldığı bir programda kendisine Kıvanç Tatlıtuğ sorulunca, "Karda kışta bunun için mi geldim? Başka sorular sorun" diye çıkıştı.

Star ekranlarında yayınlanan Melek Baykal'ın sunduğu Melek adlı sabah programına konuk olan usta oyuncu Selçuk Yöntem, kendisine Kıvanç Tatlıtuğ sorulunca, espriyle karışık bir çıkış yaptı.

' Kıvanç Tatlıtuğ ' un oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz? ' sorusuna, Yöntem, ' Kıvanç çok yetenekli bir insan. O yeteneğini çalışarak, çabalayarak, gözlemleyerek çok güzel bir şekilde ilerliyor. Ben ona söylüyorum tiyatro yapması lazım, vücut dilini daha iyi kullanması için. Eminim ileride onu yapacak zaten ' yanıtını verdi.

' KIVANÇ ÇOK KOMİKTİR '

Melek Baykal'ın, ' Komedi yapması lazım ' sözü üzerine Selçuk Yöntem, ' Ben çok gülerim ona, çok komiktir a-ama kimse bilmez ' dedi.

' KARDA KIŞTA KIVAÇ İÇİN Mİ GELDİM '

Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili soruların devam etmesi üzerine usta oyuncu, ' Karda kışta bunun için mi geldim? Başka sorular sorun, 2 saat yoldan geldim. Beni görünce herkes ya Kıvanç ' ı ya Beren ' i soruyor ' diyerek esprili bir çıkış yaptı. BEYAZ GAZETE