Ebru Şancı, Kaddafi'nin Oglundan Çocuk Düşürdüm

Eski Türkiye güzeli manken Ebru Şancı'dan Beyaz Gazete'ye çok özel açıklamalar.

Eski Türkiye güzeli manken Ebru Şancı, Beyaz Mahşet'e konuştu. Hafta içi her gün usta gazeteci Tayyar Işıksaçan'ın sunuculuğunu yaptığı, Beyaz Mahşet programına konuk olan Ebru Şancı ve Güneş Gazetesi magazin müdürü ve Magazin Gazeteciler Derneği onursal Başkanı Nurettin Soydan oldu. Program sonrası Beyaz Gazete'nin sorularını yanıtlayan, Şancı, ' Ne zaman büyük konuştum ise o başıma geldi. Artık büyük konuşmam. Yine büyük konuşmak istemiyorum. Asla evli bir erkekle birlikte olmam. Benim ailemin maddi durumu olmasaydı beni Londraya yada Nevyarmka yollamazlardı. oraya gittim hayatım değişti.

KADDAFİNİN OĞLUNDAN ÇOCUK DÜŞÜRDÜM
Kaddafi'nin oğlu Said Al İslam Kaddafi ile tesadüfen tanıştığını ve 6 ay boyuncada onun Kaddafinin oğlu olduğunu bilmediğini dile getiren Ebru Şancı, ' Benim hayatım peri masalı gibi geçti. Said ile 4 yıla yakın bir arkadaşlık yaptım. onunla 30 ülkeyi gezdim. “2004 ' te Londra ' ya gittim. Orada yaşıyordum. Said Kaddafi ile 2008 ' de oranın ünlü gece kulübü Movida ' da tanıştık. Daha doğrusu gece beni görmüş, ortak arkadaşımız arayıp ertesi gün yemekte tanıştırdı bizi. Esprili, kibar ve entelektüel birisi. Kaddafinin oğlu olduğunu bilmiyordum. 6 ay boyunca bana söylemedi. Beni Libya ya davet etti. Sarayda babası Kaddafi in de olduğu kahvaltı sofrasına oturunca gerçeği öğrendim. Rahmetli çok neşeli şen biriydi. Beni çok sevdi. bende onu sevdim. Bir kaç defa hamile kaldım ama çocuklarım hep düştü. keşke bitanesi doğsaydı. Bana tepki gösteren kadınlara hayret ediyorum. sanki Kaddafi bana hanlar hamamlar alrdı. 4 yıla yakın bir zamanda sadece 350 bin dolara bir ev ve bazı hediyeler aldı.


EĞİTİMİM ONUN SAYESİNDE
Kendisini okutan kişinin sevgilisi olduğunu açıklayan Şancı sözlerini şöyle sürdürdü: “Beni çok seven ve düşünen biriydi. Aynı zamanda cömertti. Londra ' nın en pahalı okullarından yıllığı 100 bin dolar olan Regent College de 2 yıl boyunca okuttu. New York Üniversitesi ' nde eğitimimi onun sayesinde aldım. İngilizce Fransızca ve Arapça olmak üzere 3 yabancı dili öğrenmemi sağladı. Özel hocalar tuttu. Mankenlik yapmamı istemiyordu.”

HAREMİNİN ' HASEKİ SULTAN I OLDUM
ye düşkünlüğünü ve çapkınlığını kabul ettiği Kaddafi nin kendisini ayrı tuttuğunu söyleyen Şancı, “Doğal olarak kadınlar üstüne atlıyordu. Her gittiğimiz yerde peçetelerle telefon numaralarını veriyorlardı. Belki 100 kadın vardı etrafında. Bir haremden söz edeceksek onun hareminin Haseki Sultan bendim. Özel olduğumu hep hissettirdi. BodrumYalıkavak ' ta villa kiraladı. Ancak biz etrafındaki koruma ordusu yüzünden pek özel bir şey paylaşamıyorduk. Bir odanın içindeyken baş başa kalabiliyorduk. Fotoğraf ve video cihazı taşıtmıyorlardı. O tek kare fotoğraf Yunanistan tatilinde çekilmiş” dedi.

LİBYA DA YAŞAMAYI ÇOK İSTERDİM
ayrılık nedenini ise şöyle anlattı; “Her şey iyi gidiyordu, ancak çok fazla birlikte zaman geçiremiyorduk. Ben oyuncu olmak istiyordum. Bunun için New York Üniversitesi ' nde eğitim aldım. O karşıydı. Her şeyi bırakıp onunla Libya ya gelmemi istiyor, ben de oraya gitmek istemiyordum, ayrıldık. Benim için tatlı bir anı olarak kaldı.

ÖNDER AÇIKBAŞ İLE AYRILIK SAİD KADDAFİ DEĞİL
Geçtiğimiz ay ayrıldığı oyuncu Önder Açıkbaş'ın düzgün bir karekter olduğunu söyleyen Şancı, Önder ile güzel bir ilişkimiz oldu. uzun sürmesini siterdim ama olmadı. yaşandı ve bitti. Ama önder çok karekterlri düzgün bir adam ' dedi