Sümer Tilmaç Sağlık Durumunu Anlattı

Sahnede rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan oyuncu Sümer Tilmaç, canlı yayında sağlık durumunu anlattı. Tilmaç yine ikinci evliliğine gönderme yaparak, "İkinci evlilik beni çok fazla yordu. Kalbim vefasızlığa yetmedi. Kadınlar niye böyle acaba diye düşünmekten bu hale geldim" dedi.

Dün rahatsızlanan 64 yaşındaki sanatçı Sümer Tilmaç, Kızıltoprak'taki Florance Nightingale Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Anjiyo yapılan Tilmaç'ın kalp yetmezliği sorunu bulunduğu öğrenildi.

Tilmaç, sağlık durumunu canlı yayında anlattı. TV8 ekranlarında yayınlanan yayınlanan Sema Eren ile Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Böyle Bir Şey Var Mı? programına telefonla bağlanan Tilmaç, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Semercioğlu'nun, ' Sorun ne? ' sorusuna ' kayınvalide problemi ' diyerek espri yapan Sümer Tilmaç ' ın moralinin gayet iyi olduğu anlaşıldı.

Sahnede rahatsızlandığını belirten sümer Tilmaç, ' Biraz eforlu oynuyan bir oyuncuyum, eforum gitti, sıfırlandım yani. Demek ki bir kalp problemi varmış, anjiyo yapıldı. Stent takılacaktı fakat gerek kalmadı ' dedi.

' İKİNCİ EVLİLİK BENİ YORDU '

' Tahmin ediyorum ikinci evlilik beni çok fazla yordu ' ifadesini kullanarak yine ikinci evliliğine gönderme yapan ünlü oyuncu, ' Kalbim vefasızlığa yetmedi. Kadınlar niye böyle acaba diye düşünmekten bu hale geldim ' şeklinde konuştu.

Sağlığının gayet iyi olduğunu vurgulayan Tilma, ' Hala hastanedeyim, çok güzel hemşireler var bırakamıyorum burayı ' diye konuştu. BEYAZ GAZETE