"Pantolonu düşerken öpüşmüyorduk"

Tolga Karal’le öpüşürken kameralara yakalanan 20 yaşındaki Gülşah Çağlayan ilk kez canlı yayında Seda Sayan’a konuştu.

Tolga Karel ' in 5,5 aylık hamile karısı Günay Musayeva ' yı aldattığı, ihanet gecesinin kahramanı 0 yaşındaki Gülşah Çağlayan tüm gerçekleri Seda Sayan ' a anlattı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyazın Sultanı'na konuk olan Gülşah Çağlayan, fotomodellik yaptığını belirterek, ' O gün eğlenemeye diye çıktmıştım. Görüntüleri üç gün önce gördüm, şok oldum' dedi.

Tolga Karal ' le bir yıl önce tanıştığını belirten Çağlayan, ' Eşini tanımıyordum o gün tanıştık. Tolga'yla telefonda konuşmuştuk, canımın sıkkın olduğunu söyledim, o da dışarıda olduklarını söyleyerek 'gel kafa dağıtırsın' dedi. Gittim eşiyle tanıştım. Eşiyle beni ailem gibi sevdiğim biri diye tanıştırdı, Akrabam demedi ' şeklinde konuştu.

' TOLGA ÇOK SARHOŞTU '

Günay Musayeva ' nın, ' Gözümün önünde öpüştüler ' açıklamasını yalanlayan Gülşah Çağlayan, ' Böyle bir şey nasıl olabailir, birlikte eğlendik. Tolga o gece çok sarhoştu. Eşi de alkol kullandı ' diye konuştu.

' TOLGA'YLA İKİMİZ GECEYE DEVAM ETTİK '

Çağlayan, Günay Musayeva ' nın kulüp çıkışı taksiye binmesinin nedenini ise şöyle anlattı:

' Kulüpten çıktık, başka yere de gidip eğlenmeye devam edelim dedik. Günay Hanım, yanızdaki bir beyin arabasına bindi. Tolga benim bindiğim arabadaydı. Günay Hanım ağlamıyordu, yarı yolda durduk Günay Hanım ' ı da aldık. Biz hep beraber gideceğiz diye çıktık ama Günay Hanım 'gelmek istemiyorum' dedi. Tolga da geri dönmedi. Biz geceye devam ettik. Ben kötü düşünmedim. '

' PANTOLONU DÜŞTÜĞÜNDE ÖPÜŞMEDİK '

Tolga Karel'in pantolonun düşmesi olayına da açıklık getiren Gülşah Çağlayan, ' Gece kulübüne gireceğiz, Tolga ' ya 'eşofmanla giremezsiniz' dediler. Gitti yardımcısının pantolonunu giydi. Pantolon iki beden büyük olunca sürekli düşüyordu. Yardım olsun diye çektim. Sendeliyordu sarıldı. Beni o an öpmedi, denge kıramadığı için sürekli üzerime geliyordu. Benim ellerim cebimde o an. Ben mağdurum ' açıklamalarında bulundu.

Günay Musayeva ' nın, ' İkiside sarhoştu, Tolga'ya sarkı, ben de sinirlendim çıktım ' açıklamasına yönelik de Çağlayan, ' Ben sarhoş değildim, içki kullanmıyorum, bünyem zayıf karaciğerimde problem var. Vişne suyu içiyordum Günay Hanım onu içki sanmış olabilir ' kaşrılığını verdi.

' ÇOK ÜZGÜNÜM '


Gülşah Çağlayan, bu durumdan ötürü çok üzgün olduğunu, o yüzden Seda Sayan'a çıkıp konuşmak istediğini söyledi.