Öncel'in O İddiasına Yanıtı Gecikmedi

Boşanma davaları süren Murat Öncel’i ölümle tehdit ettiği iddiasına Şahnaz Çakıralp'in yanıtı gecikmedi. "Oysa tehdit edilen benim" diyen Çakıralp, "Murat Öncel kurgu ile yaşayan bir adam. Murat Öncel’in tedavi olması gerekiyor" dedi.

Şahnaz Çakıralp ' le olaylı boşanma davası süren Prof. Dr. Murat Öncel, “Şahnaz beni ölümle tehdit ediyor. Elinde uygunsuz görüntülerimin olduğunu düşünüyorum” diyerek suç duyurusunda bulundu.

Önceki gün twitter 'dan ölüm tehditi aldığını açıklayan Çakıralp ise, Öncel'in bu iddiasına yine twitter'dan cevap verdi.

' Bugün gazetelerde Murat Öncel ' i ölümle tehdit ettiğim haberleri çıktı ' ifadesini kullanan Çakıralp, oysa tehdit edilenin kendisi olduğunu söyledi. İki kez ayrı telefondan doğu şiveli ayni kişi tarafından tehdit edildiğine dikkat çeken Şahnaz Çakıralp, ' Bu telefon numaralarını da Twitter da yazdım. Ben kendisini tehdit etmedim.Tehdit etmem için de bir neden yok. Murat'ın bana ve benim ona açtığım boşanma davaları devam ediyor. Benim bir sevgilim de yok. Kurgu ile yaşayan bir adam Murat Öncel. Murat Öncel ' in tedavi olması gerekiyor ' açıklamalarında bulundu.

Çakıralp, kendisini arayıp tehdit eden numarayı da twitter hesabından paylaştı. BEYAZ GAZETE