Nihat Doğan, Twitter'dan Kampanya Başlattı

Nihat Doğan, Twitter'da "Madonna İstanbul'a gelmesin" adında bir kampanya başlattı.

Geçtiğimiz günlerde Yıldız Tilbe Madonna'nın bir klibinde Kur'an-ı Kerim ayetlerine basmasına sinirlenmiş ve ' Sevmek için saygı görmek lazım. Bunlar yeryüzündeki o kadar Kur'an'a inanan milyarları saymıyor ben mi onları sayacağım.

Böcek gibi değiller gözümde. Arapça'yı çiğneyemez. Biz İncil'in Latince yazılarını çiğniyor muyuz? Çünkü bizim saygımız var. O zaman ben de bir klip çekeyim. Yeryüzünde benim olmayan bütün kutsal bilinen kitapları ve bayrakları çiğneyeyim. Şıllık, kancık karı ' diyen Tilbe, ' Bütün dinler kutsaldır. Gitsin Afrika'da bir totem çiğnesin yerliler onu hemen kazana atarlar, suyuna pilav çorba yaparlar ' demişti.

'MADONNA GELMESİN'
Tilbe'nin bu açıklamalarından sonra Nihat Doğan da Twitter'da ' Madonna İstanbul'a gelmesin ' adında bir kampanya başlattı.

Nihat Doğan, ' Değil Kur'an, İncil veya Tevrat'a da bassa vallahi onların adı da Allah'tan olduğu için yine #madonnaistanbulagelmesin demekten geri kalmazdım ' dedi. Doğan, ' Bütün inançlara saygılıyız kimsenin dinine küfür etmeyiz, kimsenin kitabına da basmayız. Kur'an düşmanı Madonna'yı İstanbul'a getirten zihniyeti kınıyor ve #madonnaistanbulagelmesin diyoruz ' derken, yeni bir trend topic yaratma çalışmasına devam etti.