"Bir saat boyunca hüngür hüngür ağladım"

Bir alışveriş merkezinde yaşadığı saldırıyı anlatan manken Aysu Baceoğlu, "Bana neden saldırdıklarını anlamadım. Çok üzüldüm, sinirlerim boşaldı. Orada bir saat ağladım" dedi. Baceoğlu, saldırıda iki beninin koptuğunu da söyledi.

Bir alışveriş merkezinde iki kadının sözlü ve fiziksel saldırısına uğrayan manken Aysu Baceoğlu neler yaşadığını canlı yayında anlattı.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Aysu, O gün iş için Antalya ' ya gidip döndüğünü belirten Baceoğlu olayın nasıl başladığını şöyle anlattı:

' Kız arkadaşlarımla yemek yiyecektim Etilerde. Tişörtümü değiştireyim dedim, evim çok uzak olduğu için tişört almak için bir alış veriş merkezine girdim. Yürüyen merdivenlerden birinci kata çıkarken zaten görüntülerde var, iki kadın ve iki çocuk vardı. Bir tanesi küfür etti. Kafamı kaldırıp baktığımda yüz yüze geldim. Bir kelime sarf etti, burada söylemek istemiyorum, ağır bir kelimeydi. 'Bana mı dediniz?' diye sordum. O sırada ben çıktım, onlar indi. İnerken yanlarında küçük çocuklardan biri o kelimeyi bağırarak söyledi ve ben dönmek zorunda kaldım. Çünkü hayatımda hiç tanımadığım, görmediğim bir bayan yüzüme bakarak küfür ediyor. Yanındaki çocuğu da annesinin yaptığını yapıyor. Nedenini sormak için yanına gittim. 'Ortaya söyledim, üstüne alınan alınsın' dedi. 'Ortaya söylemediniz, yüzüme söylediniz' deyince de yanındaki kadınla birlikte bana saldırdı. '

' BENİ YERE DÜŞÜRDÜ '

' Kadınlardan biri çantasından bir şey çıkarmaya hazırlanırken güvenlik geldi ' diyen Baceoğlu, ' İkisi beni o an yere düşürdü. Şok oldum, Olay sırasında onlarca kişi toplandı ve bana 'Bu kadınlar sizi tanıdı ve saldırdı, biz şahidiz. Lütfen şikayetçi olun' dediler. Ben de güvenliğe 'Şikayetçiyim, polis çağırın. Lütfen kadınları salmayın' dedim ama böyle büyük alışveriş merkezlerindeki güvenliğin kimseyi tutma, dokunma ve yakalama gibi yetkileri yokmuş. Kadınlar şikâyetçi olunca kaçtılar ' şeklinde konuştu.

' HAYATIMDA HİÇ BU KADAR AĞLAMADIM '

O an sinirlerinin boşaldığını ifade eden Aysu Baceoğlu, ' Hayatımda hiç bu kadar ağlamadım. En çok o laflar üzdü. Ben hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım. Bir saat boyunca orada hüngür hüngür ağladım. Beğenmek zorunda değilsiniz, sevmek zorunda değilsiniz ama küfür edemezsiniz. Bana neden saldırılar anlamadım. Ben düşünce kafamı da vurmuş olabilirdim ' dedi.

Kadınlara karşılık vermediğini söyleyen Baceoğlu, ' Hastaneye gittim. İki tane benim kopmuş, herhalde biri tırnak geçirdi. Düştüğümde de sol tarafım ezilmiş, rapor da var. Çok üzüldüm olayı yargıya taşıdım ' diye konuştu. BEYAZ GAZETE