Ata Demirer’den Mini Piyano Resitali

SKYTURK360’da ekrana gelen Yaşamdan Dakikalar programına konuk olan Ata Demirer, piyano çalıp ustalarla birlikte şarkı söyledi.

Kendisine hediye edilen boksör kuklası ile maç yaptı, özel tasarım boksör ringi pastasında rakibini afiyetle yedi. Program 10 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak. Vizyondaki filmi Berlin Kaplanı ' ndaki Boksör Ayhan Kaplan karakteriyle gündemde olan Ata Demirer, Yaşamdan Dakikalar programında Nebil Özgentürk, Hıncal Uluç ve Sunay Akın ' ın konuğu oldu.

Çekim hazırlıkları sırasında stüdyodaki piyanonun başına geçen Ata Demirer, hem çalıp hem söyledi. Ata Demirer, Hıncal Uluç ' un da kendisine eşlik ettiği kısa piyano resitalinde şarkılar seslendirdi.

Daha önce Eyvah Eyvah serisinde klarnet ustasını oynayan, Berlin Kaplanı ' nda rap şarkısı ' Sabır Sabır ' ı seslendiren Demirer ' in piyano başındaki performansı Uluç, Akın ve Özgentürk tarafından alkışlandı.

Sanatçıya programda yapılan sürpriz ise boksör kuklası oldu. Ustalar tarafından kendisine hediye edilen kukla ile boks maçı yapan Ata Demirer, program sonunda da kendisi için özel olarak yaptırılan, boks ringi tasarımlı pastayı üfledi.

Boks ringinin üzerinde filmde canlandırdığı Ayhan Kaplan karakterinin sergilendiği pastayı çok beğenen Ata Demirer ' in “Rakibimi bir de burada afiyetle yiyeceğim” esprisi ustaları güldürdü. Esprilerin ve kahkahaların eksik olmadığı program, 10 Şubat Cuma akşamı saat 21.00 ' de SKYTURK360 ekranlarında yayınlanacak.